ye-logo.v1.2

У Хмельницькому на честь загиблого правоохоронця провели футбольний турнір

Спорт 3019

Започаткований Кубок пам’яті Олександра Співачука хочуть зробити традиційними.

Сьогодні, 14 жовтня, зал хмельницького спорткомплексу Нацполіції був переповнений. Ще б пак, зовсім юні хмельничани зібралися на турнір з міні-футболу серед дитячих команд вікової категорії 6-7 років.

Змагання приурочили не лише Дню захисника України, а й пам’яті Олександра Співачука, працівника органів внутрішніх справ, який загинув у Ілловайському котлі 29 серпня 2014 року.

І, що цікаво, перед стартом змагань, в яких взяли участь шість команд Хмельницького, організатори одразу ж відзначили одного. Це був шестирічний Дмитро Співачук, сина загиблого Героя... Енергійний Дмитрик, схоже, був дуже радий отримати подарунки перед матчами, які, зібравши, одразу віддав мамі та побіг готуватися до матчів.

Не лише медалі та кубки призерам, а й солодкі торти

Дмитро Співачук ще до початку матчів отримав свої призи

Щодо матчів, то всі вони було доволі цікавими та безкомпромісними. Грали ж діти! Ну, а за словами начальника обласного управління Нацполіції Миколи Семенишина, такий турнір має стати традиційним. Схоже, діти не будуть проти.

Маленькі футболісти прагнули до перемог у кожному матчі

Боролися за м’яч і в підкатах

Матчі були доволі напруженими та інтригуючими

Дмитро Співачук (у синіх шортах) намагався агресивно діяти у відборі м’яча

Дитячому футболу притаманно, коли більшість гравців однієї команди опиняються в одному ж тому ж місці - вони ж лише вчаться грати правильно...

Довідково: Майор міліції Олександр Співачук став одним з перших добровольців, які вирушили відстоювати цілісність нашої держави на сході країни.32-річний чоловік, який раніше працював слідчим в обласному управлінні міліції, вступив до лав батальйону "Миротворець" у перші дні його створення. Зв‘язок з Олександром перервався після фатального бою під Іловайськом Донецької області 28 серпня 2014 року, який увійшов в історію як Іловайський котел. Майже півроку Олександра шукали, як безвісти зниклого. У вересні 2014 року був похований в Дніпропетровську був невідомий захисник України, і лише в наприкінці січня 2015 року його перепоховали в рідному Хмельницькому.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую