ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: зіграний останній матч 18 туру

Спорт 1782
Дмитро Юхимович відкрив раухунок у матчі зі Случем, реалізувавши пенальті
Дмитро Юхимович відкрив раухунок у матчі зі Случем, реалізувавши пенальті. Фото: з архіву

Красилівський "Случ" вдома прийняв волочиський "Агробізнес".

 Завершився 18 тур чемпіонату області з футболу серед команд Прем’єр-ліги, більшість матчів якого відбулися минулого вік-енду. У Красилові "Случ", який претендує на бронзові медалі першості, приймав головного претендента на чемпіонство - волочиський "Агробізнес".

"Вже на 8 хвилині матчу ми привезли" пенальті у власні ворота, а потім ще один гол - це, мабуть, і вирішило долю поєдинку", - каже тренер "Случа" Лев Сергеєв.

Отож, на початку поєдинку Дмитро Юхимович із пенальті відкрив рахунок у грі. "Згодом, Тарас Пліс забив другий м’яч у ворота "Случа", - розповідає головний тренер "Агробізнеса" Андрій Донець. - Ми виграли 2:0 і наблизилися до чемпіонства. Але про це поки не думаю, адже вже 23 жовтня на нас очікує матч чемпіонату України серед аматорів у Львові".

Через участь "Агробізнеса" в першості України, команда з Волочиська свою гру 19 туру проведе 26 жовтня вдома проти ФК "Дунаївці", після якої може оформити чемпіонство. Решта ж поєдинків заплановані на 22 жовтня. «Фортеця» вдома зіграє з «Епіцентром-Вікторією», «ДЮСШ-1» в Хмельницькому прийматиме красилівський «Случ», а команда зі Старокостянтинова зіграє на станції Дунаївці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую