ye-logo.v1.2

Депутати Хмельницької облради просять поліцію розібратися з аварійним «тещиним язиком»

Суспільство 2286
В аварії загинуло  4 людей
В аварії загинуло 4 людей. Фото: facebook.com

Обранців турбує ситуація на небезпечній ділянці дороги.

Депутати обласної ради звернулися до начальника поліції області Миколи Семенишина з проханням вплинути на розслідування аварії на «тещиному язику», яка сталася 12 жовтня, коли загинуло 4 людей. Його закликали дати доручення слідчим Нацполіції, які ведуть цю справу, врахувати обставини аварії і провести відповідні експертизи.

З відповідним запитом звернулися представники фракції політичної парті “За конкретні справи» Микола Харкавий і Віталій Олуйко.

«Питання стосується того, що крім фізичного зіткнення, яке може бути, на цей відрізок шляху виїжджають транспортні засоби, які вивозять глину на «Гіпсовик». Фактично, цей пил осідає на дорозі, і може бути причиною аварії», - сказав Микола Харкавий.

Також депутати закликали дорожників області вжити заходів щодо реконструкції небезпечної ділянки дороги «тещин язик». За словами Харкавого, за роки незалежності там сталось 300 ДТП.

«Нам треба в обов’язковому порядку закласти кошти у бюджет 2017 року, можливо, звернутися до уряду, для того, щоб вирівняти цю дорогу і люди не гинули. Такої критичної ситуації більше немає на жодній ділянці дороги Хмельницької області», - додав депутат.

Звернення підтримали 69 депутатів, четверо обранців не голосували.

Нагадаємо, 12 жовтня, біля села Гуменці Кам’янець-Подільського району на ділянці, яку в народі давно називають тещиним язиком, сталася аварія, внаслідок якої загинуло четверо людей. Ще 14 – отримали травми. Всі вони пересувалася маршруткою, яка прямувала до Хмельницького. Водію вантажівки загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Дивіться, ПРЯМИЙ ЕФІР як засідає Хмельницька облрада.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую