ye-logo.v1.2

На Хмельниччині податківці вилучили з обігу 10 тонн тіньової «дизельки»

Кримінал 1501
Організувала протиправний бізнес мешканка Волочиського району
Організувала протиправний бізнес мешканка Волочиського району. Фото: tsn.ua

Забрали також причіп «цистерну» та автозаправну колонку.

 Податкові міліціонери Хмельниччини під час операції «Акциз-2016» викрили факт незаконного розміщення та функціонування пересувної заправки та роздрібної реалізації дизельного пального.

Як повідомили у фіскальній службі, організувала протиправний бізнес мешканка Волочиського району. Вона не мала реєстрації як фізична особа-підприємець та не мала відповідних дозвільних документів, однак активно реалізовувала через АЗС тіньову «дизельку».

«Податківці вилучили з протиправного обігу 10 тисяч літрів дизельного пального, а також знаряддя вчинення правопорушення – причіп «цистерна» та автозаправну колонку. Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей оцінюється у 300 тисяч гривень», - зазначили фіскальними.

За даним фактом працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Хмельницькій області складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності), автозаправне обладнання демонтовано та передано на відповідальне зберігання.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую