ye-logo.v1.2

Волейбол. "Новатор" дебютував у Суперлізі

Спорт 2285

Хмельничани зіграли свої перші матчі в елітному дивізіоні.

Розпочався новий чемпіонат України з волейболу серед команд Суперліги, в якому змагається й хмельницький "Новатор". Свої матчі першого туру команда проводила в Дніпрі, де грала проти срібного призера минулого чемпіонату ВК "Дніпро".

Перша ж партія першого матчу звершилася перемогою "Новатора" з рахунком 25:19. І, здавалося, хмельничани зможуть здобути залікові очки в цьому матчі. Але... "Не впоралися самі з собою, - каже головний тренер "Новатора" Роман Ковальчук. - Мали перевагу наприкінці другої партії, але не реалізували її. Це десь психологічно натиснуло на команду й за рахунок власних помилок не змогли переломити хід зустрічі". "Новатор" програв наступні три партії та зазнав у першому ж матчі поразки з рахунком 3:1.

"Але це стало добрим уроком і вже на наступний день ми зробили правильні висновки", - коментує Роман Ковальчук.

У другому матчі хмельничани лише в першій партії мали проблеми, але все таки виграли з рахунком 25:23. Наступні ж дві партії завершилися впевненими перемогами хмельничан -25:19 та 25:14. У підсумку перша перемога в чемпіонаті з рахунком 3:0.

Матчі 2 туру пройдуть 28-29 жовтня. Хмельницький "Новатор" свої поєдинки зіграє вдома. В гості до хмельничан завітає "Юридична академія" з Харкова, яка в першому турі вдома двічі поступилася "Буревіснику"-ШВСМ" з Чернігова з рахунком 3:2.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую