ye-logo.v1.2

Дві хмельницькі фірми не зможуть брати участь у тендерах

Економіка 1906
Учасники закупівель обмінювались інформацією під час підготовки до участі у торгах, а тому, як кажуть в АМКУ, це призвело до спотворення результатів торгів
Учасники закупівель обмінювались інформацією під час підготовки до участі у торгах, а тому, як кажуть в АМКУ, це призвело до спотворення результатів торгів. Фото: rbc.ua

Їх позбавили такого права на три роки

Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ТОВ «Аквілон-Т» та ФОП Качура М.А. загалом на 50 тисяч гривень за антиконкурентні узгоджені дії, які призвели до спотворення результатів торгів.

За повідомленням прес-служби тер відділення АМКУ, розглянувши подання управління Служби безпеки України у Хмельницькій області, відділення встановило, що суб’єкти господарювання у жовтні 2011 року узгодили дії під час проведення Монастирською сільською радою процедури відкритих торгів із закупівлі будівництва підвідного газопроводу високого та середнього тиску до сіл Михалківці, Монастирок, Іванківці Ярмолинецького району Хмельницької області. «Розслідування засвідчило, що учасники закупівель обмінювались інформацією під час підготовки до участі у торгах. Крім того, довідки про відсутність заборгованості отримувала одна, уповноважена товариствами, особа», - йдеться в повідомленні АМКУ.

Відповідно до чинного законодавства ТОВ «Аквілон-Т» (м. Хмельницький) та ФОП Качур М.А. не матимуть права брати участь у державних закупівлях протягом 3 років.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую