ye-logo.v1.2

На тиждень продовжили виставку світлин героїв АТО у Хмельницькому

Культура 1759
Після відкриття виставку відвідала велика кількість хмельничан, зокрема, учні місцевих шкіл
Після відкриття виставку відвідала велика кількість хмельничан, зокрема, учні місцевих шкіл. Фото: з архіву

Хмельничани матимуть змогу побачити світлини до 27-го жовтня.

 Виставку соціального мультимедійного проекту ТСН та журналу VIVA «Переможці» у Хмельницькому подовжили. Про це повідомили у прес-службі телеканалу «1+1».

Як йдеться в повідомленні, проект "Переможці" сколихнув душі хмельничан, тому вирішили продовжити показ виставки ще на тиждень. Проект розповідає 18 дивовижних історій бійців АТО та волонтерки, що втратили частини тіла в ході бойових дійна сході України, але не втратили мужності та сили духу.

Розвиток сучасного протезування є головною благодійною метою проекту. Всі кошти, виручені від продажу благодійного випуску журналу VIVA!Переможці направлєються на підтримку цього напряму. У липні на навчання вже вдалося відправити п'ятьох українських протезистів. 

Нагадаємо, презентація "Переможців" відбулась у Хмельницькому 8 жовтня. Жителі міста, місцеві військові, лікарі, волонтери радо зустріли "переможців" В'ячеслава Буйновського, Олексія Замірка, Анатолія Фатєєва та Михайла Ващенка, що разом з куратором проекту, ведучою новин ТСН на каналі 1+1 Соломією Вітвіцькою відкрили експозицію. Приємною несподіванкою для гостей заходу став виступ співачки Марії Бурмаки.

Всі охочі можуть побачити світлини героїв проекту у виставковій залі дитячої художньої школи (Проскурівська, 65) до 27 жовтня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую