ye-logo.v1.2

На Хмельниччині затримали неповнолітнього, який викрав два автомобілі, декілька скутерів та мотоциклів

Кримінал 1692
 Зловмисника затримали оперативники
Зловмисника затримали оперативники. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

Зловмисника вирахували оперативники.

Правоохоронці вирахували 17-річного мешканця Славути, на рахунку якого два угони автомобілів «ВАЗ» та ще декількох скутерів та мотоциклів. Серед потерпілих від незаконних діянь неповнолітнього злодія четверо мешканців Славути та один нетішинець.

“Зловмисник викрадав скутери, мотоцикли. Є на його рахунку і два угони автомобілів «ВАЗ 2106». На викрадених автівках молодик катався, а потім залишав їх подалі від місця скоєння злочину. Зазвичай із салону «тягнув» все, що можна продати. На одній із машин зловмисник поїхав у Нетішин, де її і залишив, а назад приїхав уже на викраденому у місті енергетиків скутері. Вийшли на слід неповнолітнього злодія оперативники Славутського відділу поліції. У хлопця вилучили частину крадених із автомобілів речей. Кому він збував скутери і мотоцикли, наразі встановлюється”, - повідомляють у прес-службі Нацполіції області.

За фактами відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Після проведення експертиз викраденого із автомобілів майна буде відкрито провадження ще й по крадіжках.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую