ye-logo.v1.2

Міжнародний чемпіонат «BEAUTYWEST 2016»: на Хмельниччині кращі майстрині із нарощування вій

Суспільство 5403
Журі ретельно перевіряло усі роботи
Журі ретельно перевіряло усі роботи . Фото: автора

У Хмельницькому завершився другий міжнародний чемпіонат з б’ютііндустрії.

Другий міжнародний чемпіонат з б’ютііндустрії у Хмельницькому розпочався 26 жовтня. Протягом двох днів кращі представники сфери б`ютііндустрії з Польщі, Німеччини, Білорусії, Молдови і України змагалися у різних напрямках салонного мистецтва.

Другого дня «BEAUTYWEST 2016» учасниці вправлялися у моделюванні нігтів «Арт-стилет», дизайні гель-лаками «Haute Couture Fashion» і комерційному дизайн гель-лаком. А майстрині з нарощення вій робили це у 3D та мегаоб'ємі.

Теми комерційного дизайну гель-лаками учасниці отримали у вигляді фото: образ, модель


Цьогоріч, у порівнянні з минулим чемпіонатом, коли приїхало близько 70 майстрів, учасників побільшало вдвічі. Збільшилася й кількість напрямків: до нігтьової естетики додали конкурси з нарощування вій і моделювання брів.

«Минулого року були певні нюанси в організації чемпіонату, але ми їх виправили і зараз його рівень набагато вищий. Навіть учасників і відвідувачів побільшало в раза чотири. До прикладу вчора у приміщенні було близько 450 людей, це разом з учасниками чемпіонату, моделями, гостями і учасниками майстер-класів. Сьогодні присутні в основному ті, хто чекає на результати конкурсу. Ми вже готові нагороджувати переможців, і, гадаю, у нас все вийшло, адже усі залишилися задоволеними» - розповів один з головних організаторів «BEAUTYWEST 2016» Сергій Рубан.

На переможців чекали 69 нагород і 4 статуетки Гран-Прі

Другого дня гостей і справді було менше, а ті, хто все ж прийшли, складали групи підтримки учасників.

«Учора було багато цікавих майстер-класів, дуже хотіла прийти, але в мене не вийшло по роботі, – поділилася візажист з Хмельницького Анна Демченко. – Та сьогодні я ще встигла відвідати майстер-клас з використання професійної косметики. Дещо навіть придбала. Окрім того прийшла підтримати свою колегу – майстра з манікюру, яка бере участь у чемпіонаті».

Доки журі підраховувало останні голоси, для гостей та учасників чемпіоноту організували святковий концерт. На ньому виступили зразковий ансамбль народного танцю «Калина», «золотий саксофон» Хмельницького – Михайло Броварний, дитячий танцювальний колектив «Феномен» і співачка Хмельницького драмтеатру імені М. Старицького, учасниця проекту «Голос країни-3» – Тетяна Рябініна.

 

Окрім грамот і медалей за 1-3 місця, призери чемпіонату отримали фірмову косметику і професійні інструменти для роботи.

За підсумками ІІ міжнародного чемпіонату з б’юті-індустрії «BEAUTYWEST 2016» серед хмельничанок у номінаціях з нігтьової естетики кращими стали:

Кирилюк Наталія – 1 місце у номінації «Художній розпис. Тема: "Лас-Вегас"» і 2 місце у заочній номінації «Постер. Жіночий образ. Тема: "La Femme Fatal" (Рожева жінка)»;

Токарчук Юлія – 1 місце у номінації «Дизайн гель-лаками "Haute Couture Fashion"»;

Чернецька Тетяна – 1 місце у номінації «Комерційний дизайн гель-лаком»;

Гуменна Анжела – 2 місце у номінації «Художній розпис. Тема: "Лас-Вегас"» і 1 місце у заочній номінації «Художній розпис пласкою кистю (коробочка). Тема : "Осіння прелюдія"»;

Крамар Марина - 2 місце у номінації «Моделювання нігтів "Арт-стилет"»;

Буньо Яна – 2 місце у номінації «Дизайн гель-лаками "Haute Couture Fashion"»;

Афанаскіна Жанна – 3 місце у номінації «Художній розпис. Тема: "Лас-Вегас"» і 2 місце у заочній номінації «Художній розпис (коробочка). Тема: "Хто в домі хазяїн?"»;

Лисайчук Оксана – 3 місце у номінації «Сучасний жіночий манікюр в салоні краси»;

Буньо Яна – 3 місце у номінації «Акваріумний дизайн нігтів. Тема: "Музичний етюд"».

 Окремі учасниці перемогли одразу в декількох номінаціях


Серед призерів чемпіонату було й декілька представниць з Хмельницької області:

Юзюк Іванна (Старокостянтинів) - 3 місце у Номінації «Салонне моделювання по акриловій технології "Французький манікюр"», а також 1 місце у заочній номінації «Художній розпис (коробочка). Тема: "Хто в домі хазяїн?"» і 1 місце у заочній номінації «Художній розпис пласкою кистю (коробочка). Тема: "Осіння прелюдія"»;

Возна Світлана (Старокостянтинів) - 3 місце у заочній номінації «Художній розпис пласкою кистю (коробочка). Тема : "Осіння прелюдія"».;

Романюк Ольга (Кам`янець-Подільський) – 3 місце у заочній номінації «Художній розпис (коробочка). Тема: "Хто в домі хазяїн?"».

 Окрім учасниць, подяки вручили й членам журі

Представниць від Хмельницького у номінаціях з моделювання брів на чемпіонаті не було. Та було багато майстринь з нарощення вій і вони виявилися кращими цього року на «BEAUTYWEST» в своєму напрямку.

Призерами чемпіонату з нарощення вій стали:

Горбань Людмила – 1 місце у номінації «Класичне нарощування» (категорія «Юніори») і 2 місце у номінації «Нарощування 2D» (категорія «Юніори»);

Фетисова Катерина – 1 місце у номінації «Нарощування 2D» (категорія «Юніори») і 3 місце у номінації «Нарощування 3D» (категорія «Юніори»);

Гуцалюк Анастасія – 2 місце у номінації «Нарощування 3D» (категорія «Майстри»);

Варгата Тетяна – 3 місце у номінації «Класичне нарощування» (категорія «Майстри») і 3 місце у номінації «Нарощування 2D» (категорія «Юніори») ;

Ростецька Інна – 3 місце у номінації «Нарощування 3D» (категорія «Майстри»);

Хмельничанки вибороли перемогу за кращу командну роботу в нарощенні вій

Перше Гран-Прі група майстрів з Хмельницького здобула за кращу командну роботу. Друге – віддали хмельничанці Людмилі Горбань, яка перемогла у декількох номінаціях в категорії «Юніори».

Жінка була приємно вражена таким результатом. І перемога для неї стала неочікуваною.

Професійно нарощенням вій Людмила Горбань займається менше року

«У мене є основна робота, адже за професією я економіст. Нарощення вій скоріше як хобі, але вже маю власний кабінет. Спочатку ходила до майстрів, а потім виникло бажання й самій спробувати. Базовий курс навчання у Києві я пройшла тільки в Лютому цього року. Раніше я не брала участі у чемпіонатах такого рівня. Зовсім нещодавно здобула 3 місце в невеличкому конкурсі у Кам`янці-Подільському з класичного нарощення вій. Але сьогоднішня перемога це моя перша і дуже вагома професійна відзнака, - розповіла Людмила Горбань.

Гості й учасники «BEAUTYWEST 2016» результатами чемпіонату залишилися задоволені

Роботи усіх переможців і фотозвіт чемпіонату можна буде переглянути на сайті конкурсу  у розділі «Звіт чемпіонату 2016» через декілька днів.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую