ye-logo.v1.2

Футзал. Драматична розв’язка в матчі "Сокіл" - "ЛТК-Інбев-НПУ" та дискваліфікація хмельничан

Спорт 2971
Танок переможців - Руслан Шеремета та Олександр Педяш святкують перемогу хмельницького Сокола
Танок переможців - Руслан Шеремета та Олександр Педяш святкують перемогу хмельницького Сокола. Фото: автора

Хмельницька команда перервала свою серію з чотирьох поразок

Відбулися матчі 6 туру чемпіонату України з футзалу серед команд "Екстра-ліги". Хмельницький "Сокіл", який востаннє перемагав ще в першому турі над херсонським "Продексімом" з рахунком 2:1, а потім програв чотири матчі поспіль, нарешті знову потішив своїх вболівальників. Сталося це в домашній грі проти "ЛТК-Інбев-НПУ" з Луганська-Житомира-Києва.

Матч видався доволі цікавим та напруженим. Хоча початок поєдинку не віщував проблем для хмельничан. Вже на першій хвилині поєдинку Олександр Педяш дальнім ударом у "дев’ятку" відкрив рахунок у матчі. А через 8 хвилин успіх "Сокола" подвоїв Андрій Хамдамов.

Андрію Лисенку було нелегко, коли його зутрічали одразу двоє гравців "ЛТК-Інбев-НПУ"

Олександр Педяш знову забив гол-шедевр

Радіти було ще зарано, адже "ЛТК-Інбев-НПУ" перехопило ініціативу та за одну хвилину (з 12 по 13-ої) завдяки влучним ударам Максима Чеберяка та Романа Бакума зрівняв рахунок у грі. Могли гості забити іще, але... не судилося. Та й хмельничани мали нагоди знову повести в рахунку, утім також не реалізували свої моменти. На перерву команди пішли за рахунку 2:2.

Гравці обо команд не раз опинялися на паркеті після ударів... по ногам

Роман Бакум (№17) забив у ворота "Сокола" один гол, а ось Дмитро Мартинюк, яки й також міг відзначитися, не зміг реалізувати свої моменти

Та найцікавіше відбувалося в другій половині матчу. Спочатку на 27 хвилині поєдинку Віталій Дзюба вперше в цьому матчі вивів свою команду вперед у рахунку. Та за хвилину Андрій Хамдамов зрівняв рахунок на табло, оформивши дубль у грі.

Андрій Хмдамов не дограв матч до кінця, оскільки отримав травму

Швидкі флангові атаки хмельничан не раз призводили до небезпенчих моментів біля воріт "ЛТК-Інбев-НПУ"

Руслан Шеремета забив доволі потрібний гол для "Сокола" в протистоянні з гостями

Ну, а справжні емоції вирували наприкінці поєдинку, а саме на 40 хвилині. За 16,5 секунд капітан "Сокола" Руслан Шеремета вийшов він віч на віч із голкіпером гостей та зміг забити такий потрібний гол - 4:3. Гості одразу ж замінили воротаря на п’ятого польового гравця і... Олександр Педяш за 11 секунд до фінальної сирени перехопив м’яч та пробив у порожні ворота - 5:3. Фактично, "Соколу" вистачило 5 секунд, аби не лише забити два голи, а й вирвати перемогу в цій грі.

Олександр Педяш, забивши п’ятий гол у ворота "ЛТК-Інбев-НПУ", заскочив на Дмитра Мартинюка та "проїхався" на ньому

Свій наступний матч хмельничани проведуть 6 листопада в Рівному проти "Кардинала-Рівне". А ось найближчі два домашні матчі (12 листопада проти івано-франківського "Урагану" та 17 грудня проти харківського "Локомотива") - за порожніх трибун! Причина? Рішенням контрольно-дисциплінарного Комітету Федерації футболу України, на якому була розглянута поведінка вболівальників хмельницького "Сокола" під час матчу 3 туру проти харківського "Локомотива", команду зобов’язали наступні два домашні поєдинки провести за порожніх трибун. Крім того,сплатити ще й 5 тисяч гривень штрафу. Щоправда, це рішення "Сокіл" може ще оскаржити.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую