ye-logo.v1.2

Футбол. "Поділля" - "Енергія": два різні тайми, але перемога за командою з Нової Каховки

Спорт 2767
Енергія з Нової Каховки в Хмельницькому виграло в Поділля з рахунком 2:0
Енергія з Нової Каховки в Хмельницькому виграло в Поділля з рахунком 2:0. Фото: автора

У Хмельницькому відбувся матч 16 туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги

Поєдинок "Поділля" проти "Енергії" став для хмельницької команди передостаннім у 2016 році в рідних стінах. І саме в грі проти клубу з Нової Каховки вболівальники "Поділля" сподівалися святкувати якщо не перемогу, то хоча б нічию. Та й сам матч продемонстрував, що біло-синім це було під силу.

Перший тайм, мабуть, жодна з команд не може записати собі в актив. Адже гра проходила майже без воріт. За першій 45 хвилин глядачі на СК "Поділля" стали свідками лише 5 ударів у ствір воріт. Три - по воротам Богдана Савчука, два - по воротам гостей. Але "Енергії", щоб забити гол, вистачило самого першого удару, коли вже на 3 хвилині матчу Ярослав Прокипчук пробив у ближній від Савчука кут та відкрив рахунок у матчі. А ось на два удари "Поділля", жоден із яких не приніс голу, довелося чекати значно більше часу - 44 хвилини! Та й то голкіпер "Енергії" удар Алішера Якубова відбив. Друга спроба капітана "Поділля" вже у компенсований арбітром час також не принесла успіху.

Після гри наставник "Енергії" Олег Федорчук у підтрибунному приміщенні сказав Олексію Колесникову з "Поділля": "Хвилювався, що ти нам заб’єш. Бо, коли команда, яку я тренує, грає проти твоєї, ти завжди "мені" забиваєш". Колесников не забив.

Артем Макарченко не раз залишав позаду себе захисників "Енергії".

Алішеру Якубову було важко, оскільки часто його "караулили" одразу троє гравців "Енергії".

Початок другого тайму ледь не став повторенням першого. Вже на початку другої сорокап’ятихвилинки "енергетики" двічі розстрілювали ворота "Поділля", але Савчук рятував свою команду. Та третє поспіль добивання... і гол у воротах. Але в гравця, який його забив, арбітри зафіксували офсайд, а тому гол не зарахували. Після такого початку "Поділля" "прокинулося"... Команда почала діяти впевненіше. Вже на 56 хвилині матчу хмельничани могли зрівняти рахунок, заробивши штрафний в 25-метрах від воріт "Енергії". Але Денис Старченко впорався з ударом Валерія Степаненка. наступний небезпечний момент біля воріт гостей виник через 16 хвилин. Міг відзначитися Кирило Бабак, який вийшов на заміну, але його удар головою дивовижно "потягнув" голкіпер "Енергії". На 76-хвилині матчу м’яч, після удару Романа Шпиці, таки побував у сітці воріт новокаховської команди. Але боковий рефері зафіксував положення поза грою в хавбека "Поділля", а тому рахунок не змінився - 0:1.

"Поділля" забило, але гол Романа Шпиці не зарахували.

У голкіпера "Енергії" в першому таймі роботи було небагато, а ось у другому... "Поділля" було близьким "розпечатати" ворота суперника.

По воротах Богдана Савчука футболісти з Нової Каховки пробивали за будь-якої нагоди

Все наче йшло до того, що хмельничани зрівняють рахунок. Та на 81 хвилині гості заробили право на штрафний і Богдан Савчук був безсилим після удару Дмитра Шастала - рахунок став 0:2. Віддати належне господарям, вони, попри рахунок, не зупинилися та продовжили тиснути на ворота "Енергії". А на 85 хвилині реальний шанс не реалізував Алішер Якубов, який вийшов сам на сам із голкіпером гостей та не зміг переграти його.

Іноді футболісти підігравали собі руками

Владиславу Гресю сьогодні виповнилося 20 років. Та "Поділля" не змогло виграти з рахунком 2:0, а програло 0:2

У компенсовані арбітром 4 хвилини той же Якубов відзначився ударом, з яким впорався Старченко. У підсумку поразка "Поділля" з рахунком 0:2.

Футболісти "Поділля" до фінальног свистка намагалися вррятувати матч.

Свій наступний матч хмельничани зіграють 5 листопада на виїзді проти маріупольського "Іллічівця". Ну, а останній свій домашній поєдинок у 2016 році проведуть 13 листопада, коли прийматимуть "Балкани" з Одеської області.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую