ye-logo.v1.2

У Волочиському районі ревнивий чоловік побив і вивіз в поле залицяльника своєї дружини

Суспільство 2215
Найближчим часом підозрюваному оберуть міру запобіжного заходу
Найближчим часом підозрюваному оберуть міру запобіжного заходу. Фото: www.drogmedia.net.ua

18-річний юнак спілкувався із дружиною підозрюваного через соціальні мережі.

У одному із сіл Волочиського району ревнивий чоловік вирішив покарати юнака за повідомлення, які той писав його дружині в соціальній мережі. Правоохоронці кажуть, коли 18-річний потерпілий близько 23.00 години повертався додому, біля нього зупинився «ВАЗ 2106». Незнайомець вийшов з автомобіля і вдарив юнака у голову, після чого той втратив свідомість. Після цього потерпілого вивезли за село і викинули в полі.

“У ході розслідування з’ясувалось, що до вчинення злочину причетний 23-річний житель міста Волочиськ. За попередньою інформацією, гнів чоловіка викликали численні повідомлення потерпілого, які той адресував в одній із соціальних мереж дружині підозрюваного. Під час опитування свідків ті підтвердили, що ревнивець перед скоєнням злочину розшукував хлопця і розпитував про нього в інших мешканців села. Пізніше, під час проведення процедури впізнання, потерпілий одразу ж впізнав свого кривдника”, - повідомляють у Нацполіції області.

Чоловікові вже оголосили про підозру у вчиненні злочину за частиною 1 статті 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» та частиною 1 статті 146 «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини» Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 3 років обмеження волі або позбавлення волі на той самий строк.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую