ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «Ковель-Волинь»: три вилучення, пенальті та перемога команди з Волочиська (ВІДЕО)

Спорт 2645

Відбулися матчі 10 туру чемпіонату України з футболу серед аматорів.

Лідер групи «1» - волочиський «Агробізнес», на своєму стадіоні «Юність» приймав команду «Ковель-Волинь» із Волинської області. Матч видався доволі цікавим та емоційним, адже арбітру довелося тричі діставати червону картку.

«Гра видалася доволі важкою, адже в складі «Ковель-Волині» є досвідчені футболісти, які пограли Прем’єр-лізі та першій лізі, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Але нам вдалося зіграти краще та досягнути бажаного результату».

На 40 хвилині матчу в штрафному майданчику «Ковель-Волині» збили Миколу Темнюка, але рефері, замість пенальті, призначив штрафний удар. Це збурило тренерський штаб та гравців «Агробізнесу» і «здали» нерви в старшого тренера волочиської команди Ігоря Шишкіна. Він штовхнув бокового суддю, а тому невдовзі отримав вилучення. Виконувати штрафний взявся Андрій Скакун і м’яч, після його удару, влучив у руку гравця «Ковель-Волині». Цього разу суддя вказав на одинадцятиметрову позначку. Дмитро Юхимович пробив пенальті та відкрив рахунок у матчі.

На початку другого тайму другу жовту картку, яка перетворилася на червону, отримав гравець волинської команди і гості залишилися в меншості. «Агробізнесу» вдалося реалізувати свою чисельну перевагу на 82 хвилині, коли відзначився Микола Темнюк. Рахунок став 2:0. Та згодом «Ковель-Волинь» залишалася в дев’ятьох – ще один гравець команди отримав друге попередження в матчі та був вилучений з поля. Утім, на рахунок матчу це не вплинуло.

Отже, після 10 туру «Агробізнес» продовжує очолювати групу «1», маючи в активі 21 очок в 9 матчах. До того ж, залишається єдиною командо, яка ще не програвала. Свій останній матч першого кола команда Андрія Донця проведе 12 листопада в Волочиську проти «Гірника» зі Соснівки Львівської області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую