ye-logo.v1.2

Скандал у першості області з футболу: «Случ» так і не зіграв з «Агробізнесом»

Спорт 1866
Вже 5 листопада ФК Красилів може здобути одразу шість очок
Вже 5 листопада ФК Красилів може здобути одразу шість очок. Фото: з архіву

У Старокостнятинові мав відбутися заключний матч 20 туру серед команд Прем’єр-ліги

Три матчі чергового туру чемпіонату області з футболу в найвищому дивізіоні відбулися ще минулого вік-енду. Ще один – старокостянтинівського «Случа» з волочиським «Агробізнесом», мав пройти вчора, 2 листопада. Але…

«Ми приїхали на гру, навіть переодягнулися, але мер Старостянтинова не дозволив проводити матч, щоб не пошкодили поле, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – У підсумку матч не відбувся, і ми поїхали додому».

«Обидві команди були налаштовані зіграти матч, але поле їм не надали, оскільки йшов дощ. Але арбітри дали «добро» на проведення гри. Розглядали варіант перечення матчу в Хмельницький на стадіон ДЮСШ-1, але команд з Волочиська не погодилася і мала на це повне право, - коментує президент обласної федерації футболу Ігор Хіблін. – Тепер контрольно-дисциплінарний комітет розгляне цю ситуацію. Думаю, що «Случу» зарахують технічну поразку».

Утім, технічний результат не вплине на турнірне становище команд. «Агробізнес» вже здобув золоті медалі чемпіонату, а команда зі Старокостянтинова – срібні. А ось який клуб стане бронзовим призером – ще невідомо. Кам’янець-Подільська «Фортеця» поки що з 33 очками посідає третє місце, на один бал менше в красилівського «Случа», але в красилівської команди є гра в запасі.

Вже цього вік-енду (5 листопада) пройдуть матчі передостаннього туру, після яких команда з Красилова може здобути бронзові медалі. Адже в 21 турі «Случ» отримає 3 очки за «технічну» перемогу над хмельницьким «Поділлям», але зіграє ще й пропущений матч проти «ОТГ» зі Старої Синяви. А кам’янець-подільська «Фортеця» вдома прийматиме ФК «Дунаївці». Cтарокостянтинівський «Случ» у Хмельницькому зіграє з «ДЮСШ-1», а «Агробізнес» вдома проведе свій останній матч у цьому чемпіонаті проти «Громади» зі станції Дунаївці. А в Нетішині вже зіграли «Енергетик-Миклуш» «Епіцентр-Вікторія» з Городка. Перемогли господарі з рахунком 4:2.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую