ye-logo.v1.2

Бізнес Хмельниччини поповнив державний бюджет на майже 2 мільярди гривень, - ДФС

Економіка 1518
Фото: regionews.sumy.ua

Цього року сума сплачених податків бізнес-спільнотою Хмельниччини досягла 4,5 мільярда гривень.

Протягом десяти місяців 2016 року на Хмельниччині до бюджетів усіх рівнів сплачено 4 мільярди 512 мільйонів гривень податків та зборів, - повідомляє державна фіскальна служба.

У порівнянні з відповідним періодом минулого року спостерігається ріст податкових надходжень на 50,7 відсотка, що в абсолютній величині становить 1,5 мільярда гривень.

При цьому до державного бюджету від бізнесу Хмельниччини надійшов 1 мільярд 709 мільйонів гривен. 

Водночас місцеві бюджети за рахунок сплачених податків та зборів поповнилися сумою у 2 мільярди 816 мільйонів гривень. Виконання завдань місцевих рад виконано на 117,6 відсотка, тобто додатково у розпорядження територіальних громад краю надійшов 421 мільйон гривень.

«Фінансова децентралізація і сумління переважної більшості платників Хмельниччини щодо виконання свого конституційного обов‘язку по сплаті податків створюють реальні можливості для системного наповнення бюджетів усіх рівнів. У свою чергу діяльність фіскальної служби по відпрацюванню фінансових ризиків та виявлення і залучення до оподаткування додаткових резервів за рахунок руйнування тіньових схем та легалізації праці дають можність реальному сектору економіки працювати у конкурентних умовах партнерства та розвитку», – прокоментував результати роботи керівник Головного управління ДФС у Хмельницькій області Анатолій Марценюк.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую