ye-logo.v1.2

«Cекс: до, чи після?». Хмельничан вчитимуть знаходити свою половинку

Афіша 2477
Тренерами буде подружжя Оксани Бенбері та Василя Деркача зі Львова
Тренерами буде подружжя Оксани Бенбері та Василя Деркача зі Львова . Фото: vk.com

Соціальна ініціатива «Хтось не зробить!» 8 листопада проводить тренінг «Як знайти свою половинку» та дискусію на тему «Секс: До чи Після?».

Як не сплутати коня з принцом, на якого чекали? Чи існують ті принци взагалі та чи варто на них чекати? Про це та багато іншого хмельничанам розкажуть під час тренінгу.

«Почуття закоханості часто настільки засліплює, що крізь рожеві окуляри ми не бачимо, з ким насправді маємо справу, – говорить координатор проекту «Щаслива сім’я» від соціальної ініціативи «Хтось не зробить!» у Хмельницькому Ольга Нагорна. – Тому варто не поспішати з вибором. Наш тренінг має допомогти молоді прояснити ситуацію».

Надзвичайно важливим та актуальним є й питання статевого життя до шлюбу.

«Ми в жодному разі не хочемо нікого моралізувати чи щось комусь нав’язувати, – продовжує Ольга Нагорна. – Тому для такої теми обрали саме дискусію, де кожен зможе вільно сказати, що думає».

Цим проектом організатори прагнуть допомогти хмельничанам отримати знання та навички пошуку партнера для серйозних стосунків. А також підіймають питання співжиття до шлюбу.

Заходи відбудуться 8 листопада, у вівторок, о 18:30 в приміщенні Коворкінг Центру «Тетріс», ТЦ «Либідь Плаза», 3 поверх.

За умови попередньої реєстрації вхід безкоштовний. Реєстрація на місці - 20 грн. Кількість місць обмежена.

Додаткова інформація за телефоном - 067 318 83 88 (Ольга Нагорна).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую