ye-logo.v1.2

Жіночий волейбол. Грація, емоції та нелегка перемога "Новатора" (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3882

Хмельницька команда провела матчі першого туру чемпіонату України в вищій лізі.

Жіночий волейбольний клуб "Новатор" стартував у чемпіонаті країни в вищій лізі, зігравши два матчі в рідних стінах. Спочатку хмельничанки переграли команду з Запоріжжя з рахунком 3:2, а сьогодні, 6 листопада, зіграли з чернівецькою "Буковиною-ЧТЕІ-КНТЕУ".

У першій же партії волейболістки "Новатора" доволі швидко зробили собі запас у п’ять очок, не відпускаючи суперниць ближче протягом усього сету. У підсумку, 25:18 на користь "Новатора".

Друга партія також була за господарками майданчику. Волейболістки "Новатора" грали впевненіше та результативніше, як в атаці, так і в захисті. А тому перевага в рахунку були ще відчутнішою - 25:16.

Та в третій партії все змінилося. Волейболістки "Буковини" пішли у відрив, і на першу технічну перерву команди пішли за переваги гостей 8:2. А згодом перевага буковинок досягла і 10 очей. І, як хмельничанки не намагалися врятуватися від поразки в партії, їм це не вдалося. Команда з Чернівців виграла 25:13.

Тетяна Хилюк (№7) - одна з найдосвідченіших у складі "Новатора" 

Капітан хмельничанок Вікторія Сметанюк принесла не один бал у матчі проти команди з Чернівців

Часто гравцям "Новатора" вдавалося блокувати удари суперниць

Під час своєї подачі волейболістки хмельницької команди намагалися розіграти "домашні заготовки"

Четверта партія видалася найнапруженішою. Адже хмельничанки хотіли виграти матч з рахунком 3:1, а чернівчанки - вирішити все на тайм-брейці. Тому й не дивно, що на відміну від попередніх партій, жодна з команд не могла піти у відкрив у, до прикладу, 5 очок. Перевага в 1-2 м’яча була то на боці гостей, то "Новатора". Та кінцівка партія була за хмельничанками - 25:23 і перемога в матчі з рахунком 3:1.

Анастасія Демишина (№1) емоційно реагує на виграний розіграш

А ось так реагували на успіх волейболістки "Буковини"

Хмельничанки боролися за кожен м’яч

"Буковина" не змогла перевести матч у 5 партію

Гості з Чернівців поступилися з рахунком 3:1

Наставник "Новатора" Олексій Колісецький після матчу зауважив, що його команда лише недавно створена, а тому відчувалося хвилювання. А те, що дівчата програли в третій партії, прокоментував так: "Супернику втрачати було нічого. Вони почали подавати складні подачі".

Свої наступні ігри жіночий волейбольний клуб "Новатор" проведе у Білій Церкві через два тижні, де суперницями хмельничанок будуть місцева команда "Спортліцей" та "Харків'янка" з Харкова.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую