ye-logo.v1.2

У Славутському районі чоловік до смерті побив свого 2-місячного сина

Кримінал 2261
Чоловік бив сина по голові
Чоловік бив сина по голові. Фото: hm.npu.gov.ua

Потім стверджував, що хлопчик впав на долівку під час годування.

 В одному із сіл Славутського району 5 листопада 23-річний чоловік побив до смерті немовля. Потім сам повідомив повідомив поліцію про смерть свого 2-місячного сина.

Як повідомили в поліції, мати хлопчика поралась по господарству і залишила 2-місячного сина на чоловіка. Коли батько почав годувати хлопчика, той розплакався. Це роздратувало захмелілого чоловіка і він близько 5 разів вдарив хлопчика у голову. Дитина замовкла, а на голові з’явилась гематома.

«Зрозумівши, що накоїв, чоловік поклав хлопчика в коляску, а сам пішов пішки у Славуту прямо до відділу поліції, де повідомив, що помер його 2-місячний син. Спочатку дітовбивця стверджував, що хлопчик впав на долівку під час годування, але у ході проведення слідчих дій вдалося з’ясувати, як все відбувалося насправді», - розповіли правоохоронці.

Чоловікові вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. На період досудового слідства суд обрав чоловікові міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую