ye-logo.v1.2

На Хмельниччині затримали іноземців, які перевозили зброю та боєприпаси

Кримінал 1781
Усе вилучили та направили на експертизу
Усе вилучили та направили на експертизу. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

Правоохоронці усе вилучили та направили на експертизу.

Учора, 7 листопада, близько 08.30 години на трасі «Стрий — Львів — Кіровоград — Знам’янка», в селі Бохни Летичівського району, правоохоронці за перевищення швидкості зупинили автомобіль «Toyota Land Cruiser», в салоні якого перебувало четверо іноземців. Про це повідомляють у Нацполіції області.

“Під час огляду автомобіля в спортивній сумці, яка знаходилась в багажнику, було виявлено незареєстрований пістолет «CZ 75P07» та 189 набоїв до нього, 1 патрон до автомата Калашникова, 2 корпуси гранати Ф-1 з підривниками до них, а також декілька пар автомобільних номерних знаків різних регіонів України. Усе вилучене направили на експертизу”, - зазначають у прес-службі поліції області.

За фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті  263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Наразі правоохоронці з’ясовують походження зброї та боєприпасів 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую