ye-logo.v1.2

Мистецтво бути... собою. У Хмельницькому відбудеться фестиваль гармонійного розвитку

Афіша 2878
Фото: надане організаторами

Фестиваль відбудеться 12-13 листопада, на нього завітають майстри з різних куточків України.

Як знайти своє призначення? Як оздоровитися природними способами? У чому полягає секрет успішних стосунків та сокровенна природа жінки? Як привернути успіх та гроші? Як змінити життя на краще? Відповіді на ці та багато інших важливих питань можна буде знайти під час фестивалю гармонійного розвитку «Мистецтво БУТИ..!», який відбудеться у Хмельницькому 12-13 листопада.
Протягом двох днів, з 10 до 20 години відбуватимуться різноманітні семінари, майстер-класи, психологічні ігри, презентація авторських методик оздоровлення, заняття з арт-терапії, йоги, тайського масажу тощо. Учасники фестивалю ознайомляться з гімнастикою Хаду (комплекс вправ для спини, суглобів і м'язів всього тіла), мандалотерапією (терапія через малюнок), відчують на собі позитивний вплив танцю та багато іншого.
«Наша мета – дати людям надію, віру у себе, поділитися з ними позитивними емоціями, навчити брати на себе відповідальність за власне життя та змінювати його на краще, – розповідає організатор фестивалю Леся Іващенко. – Назва у фестивалю символічна. Мистецтво бути – означає не просто існувати, а бути собою, бути сповненим гармонії, жити цікавим насиченим життям».
Фестиваль розрахований на широке коло відвідувачів. Майстри підійматимуть питання, пов'язані із здоров'ям, стосунками, творчістю, бізнесом. Будуть музичні сюрпризи, пісочна анімація, захоплюючі розповіді про подорожі, ярмарок екологічних продуктів, розвиваючої літератури та витворів ручної роботи.
«Фестиваль дає можливість ознайомитися з різними напрямками, наприклад, нумерологією, медитацією, психосоматикою, роботою з родом, розвиваючими іграми, і обрати те, що тобі найбільше до вподоби. Це можливість поспілкуватися з фахівцями, дізнатися щось нове та надихнутися на роботу над собою, на пошук гармонії і здійснення якісних змін у житті», – каже пані Леся.
Семінари проводитимуть як місцеві майстри, так і гості із Києва, Львова, Вінниці, Чернівців, Харкова, Одеси та інших міст. Хтось презентує свої напрацювання на Поділлі вперше, а є майстри, які не пропустили жодного фестивалю у Хмельницькому. Серед них: Валентина Гілюк, яка цього разу повідає головний ключ до прекрасних стосунків, Лариса Якименко (майстер-клас «Все в твоїх руках. Психологічне таро»), Олена Кміта (семінар «Заздрість та зрада самого себе» тощо). До речі, на фестивалі відбувається лише перше знайомство з майстрами, багато з них потім неодноразово приїздять у наше місто, щоб провести авторські семінари і тренінги. Також під час фестивалю відбуватиметься індивідуальне консультування.


Під час одного з минулорічних фестивалів.

Захід пройде вже в 11-ий раз, що є вагомим свідченням його популярності. На кожен день заплановано два десятки майстер-класів і тренінгів, одночасно відбуватиметься п'ять різних семінарів. Як не розгубитися і обрати щось дійсно потрібне для себе? У цьому випадку Леся Іващенко радить прислухатися до себе.
«Перед початком роботи кожної лінійки відбуватиметься презентація майстрів та їх методик. Можливо, ви заздалегідь запланували відвідати конкретний семінар. Але якщо під час презентації вам западе в душу щось інше, не ігноруйте це, дослухайтеся до себе. І тоді ви зробите найкращий вибір», – каже Леся Іващенко.


На фестивалі діє ярмарок екопродуктів, розвиваючої літератури і витворів ручної роботи.

Фестиваль «Мистецтво БУТИ..!» проходитиме 12-13 листопада за адресою: Хмельницький, вул. Проскурівська, 61 (приміщення УПК, біля пам'ятника «Янгол скорботи»). Початок о 10.30.
Якщо купувати квитки заздалегідь, абонемент на один день коштує 150 грн, на два – 250 грн, одноденний для студентів – 100 грн (у день фестивалю — 200 і 300 грн відповідно). Разовий квиток (на один захід) коштує 50 грн. Квитки можна придбати у соціально-культурному центрі «Сорока» (вул. Кам'янецька, 50), в офісному приміщенні «Ідеал» (вул. Проскурівська, 2, офіс 51), замовити за телефоном 097-267-88-32 або придбати при вході на фестиваль. Детальна інформація - на сторінці фестивалю.
УВАГА! Для читачів «Сімейної газети» діє спеціальна пропозиція. Покажіть примірник газети із анонсом фестивалю (№45 від 10.11.2016 року), і отримайте знижку на квиток!

Афіша фестивалю

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую