ye-logo.v1.2

Ірина Мерлені вирушила в Сінгапур на Олімпіаду

1512

Нашу землячку, чемпіонку та призера Олімпійських ігор з вільної боротьби, Ірину Мерлені обрали молодим послом України на перші в історії Юнацькі Олімпійські ігри, які вже за кілька днів стартуватимуть у Сінгапурі.


«Для мене ця місія важить чи не більше, ніж усі мої спортивні досягнення. Скажу чесно, я щаслива! Це велика честь і одночасно велика відповідальність – представляти Україну на спортивному Олімпі. І я зроблю все можливе, щоб виправдати очікування кожного українця», – зізнається Ірина Мерлені.

Наразі Ірина вже відбула до Сінгапуру і активно готується допомагати своїй команді. «Моя місія полягатиме у створенні гарного настрою, – каже вона. – Буду підбадьорювати юних спор-тсменів, не вимагаючи від них результату. Думаю, це має спрацювати. Головне, щоб діти отримали задоволення від цих ігор, які стануть для них стартом у професійному спорті й стимулом досягнути ще вагоміших результатів».

Нагадаємо, що завоювавши на Олімпійських іграх у Пекіні-2008 бронзову медаль, перша в історії олімпійська чемпіонка з вільної боротьби залишила килим. Їй хотілося відпочити, спробувати себе в нових проектах, залікувати травму. Однак пауза надовго не затягнулася. У передчутті нової Олімпіади Ірина Мерлені нещодавно знову розпочала тренувальний процес. Цьогоріч виступати на змаганнях вона не буде, а поступово набиратиме бойової форми. Першим стартом стане міжнародний турнір у Красноярську, який пройде в січні 2011.

«Я зроблю все можливе, щоб поїхати на Олімпіаду-2012 до Лондона і там успішно виступити. А потім хотіла б працювати тренером і народити іще дітей», – ділиться планами Ірина Мерлені.



Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую