ye-logo.v1.2

Подружжя зі Львова розповіло хмельничанам, де шукати другу половинку

Суспільство 3355

Пізнавальний тренінг організувала соціальна ініціатива “Хтось не зробить!”.

Учора, 8 листопада, хмельничани дізнались де шукати другу половину і коли займатись сексом, до чи після шлюбу. Таким пізнавальним тренінгом соціальна ініціатива «Хтось не зробить!» святкувала свої 6 місяців роботи у Хмельницькому. Лекторами тренінгу було подружжя зі Львова — Василь Деркач та Оксана Бенберя.

“Сьогодні маємо маленьке-велике свято, нам 6 місяців. Найвдалішим проектом соціальної ініціативи було “Кіно просто неба”. Багато охопили людей. Всі приходили, дивилися фільми, маємо досить схвальні відгуки. Тепер чекаємо теплої пори року, щоб продовжити. Проект має своє маленьке відгалуження - англомовне кіно. Успішною була і велошкола, школа молодого лідера”, - розповідає керівник проекту соціальної ініціативи “Хтось не зробить!” Ольга Нагорна.

За її словами, з нагоди ювілею, організували тренінг-святкування “Як знайти свою половинку?”, після нього дискусія “Секс: До чи Після?”. Проведуть його тренери, психологи і практики зі Львова.

“Щоб побудувати щасливі відносини потрібно багато працювати над собою, мати бажання зробити свою половинку щасливою, жертвувати себе для неї. Це велика робота. Особисто про себе скажу, що найбільше у відносинах повинен працювати я. В людей різні характери, темпераменти. Вважаю, що люди так створені, щоб доповнювати одне одного. Чоловіки спокійніші, жінки емоційніші”, - розповідає лектор і сім'янин Василь Деркач.

Василь Деркач розповідає, як свторював свою сім'ю

Каже, що половинка має розділяти твої цінності і шукати її потрібно точно не у нічних клубах. На його думку, секс важливий у сімейному житті, він не на першому місці, але й не на останньому. Найголовніше — це взаєморозуміння, а статеві стосунки мають були лише після шлюбу.

На тренінг прийшли і жінки, і чоловіки

“До шлюбу можна наробити багато помилок, - додає Василь. - Коли ви стримуєте себе до шлюбу, тоді зможете зберігати вірність своїй дружині і у шлюбі. Варто чекати. Мені дуже пощастило в житті, бо ні я, ні моя дружина не мали статевих стосунків до того. Перший наш поцілунок був у ВРАЦСі, а перша шлюбна ніч була справді шлюбною. І вона була одна з найкращих в моєму житті”.

Учасників пригощали смачним тортом

Молода дружина Оксана Бенберя радить не шукати другу половинку, а займатись власним саморозвитком, вкладати усі сили в себе. До сімейного життя потрібно довго і наполегливо готуватись.

Оксана впевнена, що секс має бути тільки після шлюбу

“Відносини - дуже серйозна тема. Мінус для нашої країни, що цього не розповідають в навчальних закладах. Я вважаю, що у нас така сім'я, якою хочуть бути багато, але не всі можуть зізнатися. Ми пройшли не легкий шлях. Так не кожен зможе. Секс має бути після шлюбу. Тільки тоді жінка може переживати ту насолоду, яка повинна буди. В шлюбі вона має захист і безпеку”, - ділиться Оксана.

Розповідає, що до одруження вони з чоловіком цілувались в щічки, тримались за руки, спілкувались, але не робили такого, що могло захопити почуттями.

“Якщо ми не за це один одного полюбили, то точно не за це розлюбимо”, - додає молода дружина. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую