ye-logo.v1.2

Начальнику Держекоінспекції області Гуменюку, який насмерть збив жінку, оголосили про підозру

Кримінал 2723
Посадовцю оголосили про підозру
Посадовцю оголосили про підозру. Фото: з архіву

Про це повідомляють у Нацполіції області.

У прес-службі Головного управління Нацполіції області повідомляють, що начальнику Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області Віталію Гуменюку, оголосили про підозру у вчинені ДТП, під час якої загинула 81-річна жінка. З часу аварії минуло трохи більше двох років.

Нагадаємо, що у жовтні 2014 року на перехресті вулиць Володимирської і Соборної у Хмельницькому, позашляховик «Nissan Pathfinder» проїжджав пішохідний перехід і наїхав на 81-річну пенсіонерку, яка в цей час переходила дорогу.

“Віталію Гуменюку оголосили про підозру ще на минулому тижні. Справу вже давно порушили за частиною 2 статті 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України”, - зазначають у прес-службі правоохоронців.

Стаття, у якій підозрюють посадовця, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую