ye-logo.v1.2

На хабарі у тисячу доларів “спіймали” посадовця управління архітектурно-будівельної інспекції області

Суспільство 2101
Фото: khmel.gp.gov.ua/ua/index.html

Неправомірну вигоду посадовець отримав у службовому кабінеті.

Сьогодні, 11 листопада, під час одержання хабара викрили головного інспектора будівельного нагляду Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Хмельницькій області. Про це повідомляють у прокуратурі області.

“Посадовець вимагав та отримав від одного із підприємців області у службовому кабінеті неправомірну вигоду у сумі 1000 доларів США, що складає понад 25 тисяч гривень, за погодження дозволу на початок будівництва фермерських приміщень. При одержанні обумовленої суми "хабара" зазначену особу викрито «на гарячому», а кошти вилучено. Посадовця затримано в порядку статті 208 КПК України”, - додають у прес-службі прокуратури області.

За фактом Кам’янець-Подільська місцева прокуратура до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 КК України. Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом Кам’янець-Подільського районного відділення поліції Головного управління Національної поліції в області.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую