ye-logo.v1.2

За порятунок сім'ї хмельничанка віддала псевдоворожці усі гроші та золото

Суспільство 1549
«Цілителька» повідомила 24-річній жінці, що на її сім
«Цілителька» повідомила 24-річній жінці, що на її сім'ю наведено порчу і найближчим часом, якщо нічого не робити, трапиться горе. Фото: porady.pp.ua/

Подія сталася, коли жінка гуляла з дитиною.

У мікрорайоні Озерна, що в обласному центрі, 24-річна жінка гуляла разом із дитиною. У Нацполіції області зазначають, що посеред вулиці до неї підійшла незнайома жінка та запитала дорогу до найближчого ательє з пошиття одягу.

“Потім зав’язалась розмова і жінка повідомила, що скоро у родині потерпілої станеться нещастя: чоловік потрапить у автомобільну аварію, а діти захворіють страшним недугом. Аби цього не трапилось, шахрайка запропонувала розгубленій матусі провести обряд очищення над грішми та коштовностями, які зберігаються вдома, адже саме вони акумулюють негативну енергію. У цей час до них підійшла інша жінка із сумкою в руках та почала дякувати незнайомці за допомогу та зцілення, і передала їй пакунок. Це справило відповідне враження на молоду жінку, і вже за кілька хвилин вона поспішила додому”, - повідомляють у прес-службі правоохоронців.

У поліції кажуть, що потерпіла зібрала усі цінності: 600 доларів США, золоті обручки, сережки та ланцюжки. Усе це склала до невеличкої сумки, яку передала шахрайці. Та швиденько прочитала молитви і сказала, що все мине. На тому й розійшлись, а коли молода мама прийшла до тями, шахрайок з її сумкою вже й близько не було. Загальна сума збитку склала 35 600 гривень.

За фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною  1 статті 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Наразі вживаються заходи по встановленню осіб зловмисниць. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую