ye-logo.v1.2

Хмельницький засипало снігом (ФОТО)

Суспільство 11015
Через снігопади Хмельницький нагадує безлюдне місто. В центрі майже ніхто не гуляє
Через снігопади Хмельницький нагадує безлюдне місто. В центрі майже ніхто не гуляє. Фото: автора

Негода вже створила чимало проблем на території області

Український гідрометеорологічний центр попереджає про вкрай небезпечні погодні умови на території декількох областей. Зокрема, і Хмельниччини.

"13 листопада активний циклон зумовить складні погодні умови: у Київській, Житомирській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій областях очікуються сильні снігопади та хуртовини, снігові замети, утворення снігового покриву висотою 15-25 см, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця", - йдеться в повідомленні.

Та негода вже створила чимало проблем в нашій області. Так, у ніч з 12 на 13 листопада підрозділи ГУ ДСНС України у Хмельницькій області неодноразово залучались для надання допомоги населенню через несприятливі погодні умови (дощ, мокрий сніг).

"Несподіванна зима" ускладнює рух транспорту в Хмельницькому

Навіть деякі шляхи в центрі міста нагадують дорогу в полі

У Білогірському районі поблизу с. Жемелинці вантажні автомобілі «DAF» та «МАН» перекрили автодорогу. У Волочиському районі поблизу с. Копачівка автомобіль РЕНО ЛАГУНА з’їхав на узбіччя, без постраждалих. У Теофіпольському районі поблизу с. Турівка автомобіль «MAH», у Білогірському районі два автомобіля Сканія та у Городоцькому районі вантажівку «DAF» розвернуло на автодорозі, внаслідок чого ускладнився рух автотранспорту. У всіх випадках рятувальники за допомогою техніки підвищеної прохідності допомогли водіям вивільнити автівки.
У Хмельницькому на дачному масиві «Видрові доли» автомобіль «Volkswagen» злетів з бетонного покриття у водовідвідну канаву та перехилився. Рятувальники допомогли вивільни машину.

Комунальники намагаються почистити дороги...

... та тротуари

У Шепетівському районі поблизу с. Сусанівка мікроавтобус «Mercedes» з 11 пасажирами слідував по маршруту Київ-Тернопіль та з’їхав на узбіччя (без травмування пасажирів), а у Красилівському районі застряг автобус з десятьма пасажирами. Рятувальники допомоги відбуксирувати транспортні засоби.

Станом на ранок 13 листопада, за повідомленням прес-служби обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, через несприятливі метеоумови знеструмлено 140 населених пунктів у більшості районах області.

У центрі Хмельницького вже чимало кочогур снігу, "зроблених" людьми, які чистять від нього тротуари

Біля торгівельних центрів та крамниць розчисткою снігу займаються працівники цих магазинів

За прогнозами синоптиків, сніг на Хмельниччині падатиме сьогодні цілий день та найближчої ночі. Температура повітря становитиме 1-3 градуси нижче нуля вдень, і до "мінус" 5 уночі.Завтра може бути без опадів. Наступні снігопади очікують у четвер 17 листопада.

Хмельницькі фонтани пішли на зимові канікули

Центральна пішохідна вулиця Проскурівська більше нагадує безлюдну

У сквері Тараса Шевченка також безлюдно. Хмельничани, схоже, вирішили пересидіти негоду вдома

А як в інших містах? Публікуйте свої фото першого справжнього снігу в наших групах у соцмережах "Фейсбук" та "Вконтакті"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую