ye-logo.v1.2

На Хмельниччині без світла залишаються 209 населених пунктів

Суспільство 1683
Інтенсивно працюють енергетики у Красилівському, Ізяславському, Старокостянтинівському, Новоушицькому, Хмельницькому, Городоцькому районах
Інтенсивно працюють енергетики у Красилівському, Ізяславському, Старокостянтинівському, Новоушицькому, Хмельницькому, Городоцькому районах. Фото: автора

У шести районах області працюють ремонтники.

На Хмельниччині у ніч з 12 на 13 листопада сталися масові відключення та пошкодження електромереж. У ПАТ “Хмельницькобленерго” повідомляють, що дерева падали на дроти повітряних ліній, падали опори, було пошкоджене обладнання трансформаторних підстанцій.

“Станом на 8.00 годину 13 листопада було повністю чи частково знеструмлено 140 населених пунктів, найбільше — у Ізяславському (42), Красилівському (30), Волочиському (19), Білогірському (15) та Старокостянтинівському (9) районах. У Красилівському та Ізяславському районах електромереж ПАТ «Хмельницькобленерго» вийшли з ладу 12 і 10 ПЛ-10 кВ відповідно. До ліквідації наслідків негоди оперативно приступили 44 ремонтні бригади більшості РЕМів  — загалом 178 працівників та 50 одиниць техніки”, - зазначають енергетики.

Додають, що станом на 10.00 годину 14 листопада знеструмленими залишаються 209 населених пунктів Хмельниччини. Інтенсивно ремонтують 70 ПЛ-10 кВ у Красилівському, Ізяславському, Старокостянтинівському, Новоушицькому, Хмельницькому, Городоцькому районах.

“Коли чекати відновлення електропостачання — важко сказати. Хотілося б, щоб сільські ради допомагали ремонтникам, доправляли їх до населених пунктів. Бо через замети важко дістатись до місць пошкоджень. Якщо всі спрацюють ефективно, то, сподіваємось, до кінця дня електропостачання відновлять”, - повідомляють у прес-службі ПАТ “Хмельницькобленерго”. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую