ye-logo.v1.2

У Городоцькому районі жінка вбила сокирою свого співмешканця

Кримінал 2222
Жінка вбила чоловіка і пішла спати
Жінка вбила чоловіка і пішла спати. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

Трагедія сталася під час спільного розпиття спиртного.

У четвер, 10 листопада, у селі Великий Карабчіїв Городоцького району жінка вбила свого співмешканця. У Нацполіції області кажуть, що під час чергового розпиття спиртного між співмешканцями зав’язалась суперечка, під час якої жінка спочатку вдарила співмешканця порожньою пляшкою по голові, а потім ще два рази обухом сокири у груди.

“Після скоєного вона не надала чоловікові жодної допомоги і спокійно пішла відпочивати. Прокинувшись вранці, зловмисниця побачила, що її співмешканець помер. Тоді вона витягнула тіло на вулицю, а сама зачинилась у хаті.«Швидку» і працівників поліції викликали сусіди. Як з’ясувалось, причиною смерті чоловіка стала закрита травма грудної клітини з пошкодженням легені та травматичний лівобічний травмоторакс”, - зазначають у прес-слубі правоохоронців.

Жінці вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую