ye-logo.v1.2

У національному парку «Подільські Товтри» незаконно вирубали дерева

Кримінал 1652
Працівник вніс недостовірні дані до документів про відчуження деревини
Працівник вніс недостовірні дані до документів про відчуження деревини. Фото: rivnepost.rv.ua

Державі завдано збитків на суму близько 214 тисяч гривень.

На Хмельниччині незаконно вирубали дерева в національному парку. Про це повідомив керівник Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури Віталій Гриньків.

Як він зауважив, на території національного природного парку «Подільські Товтри» виявили факт незаконної вирубки 22 дерев породи «дуб». Встановлено, що один із працівників національного парку, зловживаючи службовим становищем дозволив здійснити рубку зазначених дерев, які фактично їй не підлягали.

«Для цього працівник вніс недостовірні дані до документів про відчуження деревини, які надав до бухгалтерії національного природного парку «Подільські Товтри». Внаслідок таких неправомірних дій інтересам держави завдано збитків на суму близько 214 тисяч гривень», - розповіли в прокуратурі.

Кам’янець-Подільська місцева прокуратура за цим фактом розпочала кримінальні провадження щодо зловживання службовим становищем, а також службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364, ч. 2 ст. 366 КК України). Досудове розслідування здійснює слідчий відділ Кам’янець-Подільського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області. На цей час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую