ye-logo.v1.2

На Хмельниччині вже розчистили від заметів дороги державного значення

Офіціоз 2631
Введені обмеження руху великовагових транспортних засобів не знято
Введені обмеження руху великовагових транспортних засобів не знято. Фото: km.dsns.gov.ua

Ускладненим залишається під’їзд до 82 населених пунктів.

 Станом на 14 листопада, проїзд автомобільними дорогами державного значення Хмельницької області забезпечено. Про це повідомляє прес-служба Служби автодоріг.

Як зазначили дорожники, впродовж дня ділянки доріг Р-32 Кременець-Біла-Церква, Р-48 Кам'янець-Подільський-Сатанів-Війтівці-Білогір'я та Р-49 Васьковичі-Шепетівка, де був ускладнений проїзд розчищені. У цілодобовому режимі наслідки стихії далі продовжують ліквідовувати.

«Наразі, на автодорогах державного та місцевого значення працює 57 плужних снігоочищувачів, 40 піскорозкидачів, 30 навантажувачів, 5 бульдозерів, 17 автогрейдерів, всього 150 механізмів та більше 300 працівників. Додатково залучено 39 одиниць техніки сторонніх організацій», - додали в Службі автодоріг.

Ускладненим залишається під’їзд до 82 населених пунктів на автошляхах Волочиського, Красилівського, Полонського, Старокостянтинівського, Ізяславського, Теофіпольського, Білогірського, Шепетівського районах області. Введені обмеження руху великовагових транспортних засобів не знято.

Учасникам дорожнього руху цілодобово працює диспетчер Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області, до якого, в разі потреби, можна звернутись за телефонами: (0382) 78-32-53 та/або 78-32-59.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую