ye-logo.v1.2

Нова спортивна форма для нових досягнень На правах реклами

Суспільство 3136
Хлопці переконані - нова спортивна форма додасть перемог їхній команді
Хлопці переконані - нова спортивна форма додасть перемог їхній команді

Днями учні школи №6 отримали нову спортивну форму для заняття футболом.

Подарунок зробив депутат Хмельницької міської ради Юрій Вавринюк. Усі звикли, що депутати допомагають або перед виборами, коли планують знову балотуватися, або ж, в кращому випадку у міжвиборчий період, але лише на свята і своєму окрузі.

Того дня, коли Юрій Вавринюк з помічниками завітали до школи, не було чутно ні про вибори, ні свята. Та й округ не зовсім його.

«Так сталося, що після виборів цей округ, в центрі міста, де й розташована школа №6 так би мовити, не дістався нікому з депутатів. Пройшло трохи часу і ми з колегою по фракції «Самопоміч» Сергієм Золотухіним взяли цей округ під свою опіку, допомагаємо де треба», – пояснює депутат.

Юрій Сергійович каже, голова батьківського комітету школи Михайло Нечеснюк розповів йому, що діти у школі дуже активні, займаються спортом, виграють місцеві змагання, але ростуть так швидко, що форми для занять годі й настарчити. От і зголосився міський депутат закупити футбольну форму саме для старшокласників, для усієї команди.

«Бажаю вам лише перемог і досягнення бажаних для вас висот. Сподіваюся ця форма допоможе вам не лише гарно готуватися до змагань, але й перемагати», – сказав Юрій Вавринюк дітям.

Вони ж, у свою чергу, пообіцяли здобувати ще більше перемог для школи, міста і країни. Першу перемогу, хоч і маленьку, здобули того ж таки дня. Як повідомили представники школи, хлопці у новій формі того ж дня перемогли із рахунком 15:7 своїх колег із НВК № 10.

«Це наше місто і наші школи, в яких навчаються наші ж діти, тому не важливо який округ, і яка школа, якщо ми можемо зробити щось добре і корисне, ми це робимо», – додав Юрій Вавринюк.

До речі, керівництво школи №6 зараз веде перемовини із міським управлінням освіти та Хмельницьким університетом управління і права про шляхи і можливості повернення одного із колишніх приміщень школи, яким уже тривалий час користується університет, і просять усіх не байдужих підтримати петицію, розміщену на відповідному сайті. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую