ye-logo.v1.2

13-річному хмельничанину, на якого впала бетонна плита, потрібна реабілітація

Допомога 5513
Сашкові необхідна реабілітація
Сашкові необхідна реабілітація. Фото: з YouTube

Коштів на реабілітацію у рідних Сашка не має.

На Сашка Вишньовського ще у серпні впала бетонна стіна. Трагедія сталася коли хлопець бавився із друзям, заліз на гараж і хотів із нього злізти. Коли почав стрибати, плита придавила хлопця.

Сашко упродовж трьох місяців пережив кілька операцій. На щастя, всі вони минули успішно і позитивний результат уже є. Мама хлопчика розповідає, що він уже встає, сидить, повертається, але не ходить.

“Ходити він не може, бо права нога майже не працює, стопа не працює. Цих кілька днів погана погода і йому дуже боляче. Зараз ми у Харкові, до Нового року звідси нікуди не поїдемо. Сьогодні-завтра вирушаємо на реабілітація в Інститут протезування, він також тут, у Харкові. Нас вже чекають лікарі. Після цього реабілітацію треба продовжити одному із центрів Львівської області, а там 3500 гривень коштує один день перебування. В нас таких коштів нема”, - розповідає Олександра Вішньовська,

Лікарі обіцяють мамі, що синочок таки буде ходити. Зараз учителі школи, де Сашко навчається, готують спеціальну програму. Уроки вони будуть проводити через Інтернет. Таким чином він закінчить восьмий клас.

Пані Олексадра безмежно вдячна усім хмельничанам і волонтерам, які допомогли зібрати кошти на лікування її сина. 

Кошти для реабілітації Олександра Вишньовського, можна перерахувати за такими реквізитами: Номер картки Приват Банку мами Олександри 5168 7573 1164 6741. Номер телефону: 0962713154.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую