ye-logo.v1.2

У Кам’янці підготували ще 8 військових інструкторів за стандартами НАТО

Суспільство 1613
Саперам вручили сертифікати
Саперам вручили сертифікати. Фото: зі сторінки прес-офіцера Андрія Агєєва у Фейсбуці

Досягти високих стандартів допомагають досвідчені військові інструктори з Канади.

 У Кам’янці-Подільському завершився другий двотижневий курс підготовки молодших командирів, який проводили військовослужбовці Збройних Сил Канади. Ще 8 саперів Центру розмінування здобули кваліфікацію інструктора за стандартами НАТО.

Як повідомили у прес-службі Міноборони, військові сапери, які здобували кваліфікацію інструкторів, отримали сертифікати про завершення підготовки та відповідний фаховий рівень. Троє військовослужбовців Центру розмінування, які раніше вже пройшли підготовку, під час проведення даного курсу виступили в ролі інструкторів.

У церемонії вручення сертифікатів про завершення курсів взяли участь начальник Центру розмінування полковник Володимир Родіков та командир другого контингенту об’єднаної оперативно-тактичної групи Збройних Сил Канади майор Девід Амундсен.

«В ході АТО в складній бойовій обстановці, під постійними обстрілами з боку незаконних збройних формувань сержантам за відсутності офіцера самостійно довелось організовувати надскладні бойові завдання, самим приймати важливі рішення та вести за собою підлеглих. Тож підготовці молодших командирів у Центрі розмінування завжди приділялась підвищена увага», - зазначив у своєму виступі начальник Центру розмінування Володимир Родіков.

Наприкінці урочистих заходів майор Девід Амундсен за особисті досягнення у курсі молодших командирів нагородив кращого слухача курсу сержанта Дениса Гончарука відзнакою об’єднаної оперативно-тактичної групи Збройних Сил Канади.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую