ye-logo.v1.2

У Городоцькому районі молодик обікрав свою сусідку-пенсіонерку

Суспільство 1552
Молодий чоловік викрав у своєї сусідки-пенсіонерки 9 тисяч гривень
Молодий чоловік викрав у своєї сусідки-пенсіонерки 9 тисяч гривень. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

Зловмисник знав, де у бабусі лежать кошти на “чорний день”

В одному із сіл Городоцького району 26-річний чоловік викрав у своєї сусідки-пенсіонерки 9 тисяч гривень. Зловмисник проживав по сусідству з потерпілою і час від часу допомагав бабусі по господарству за окрему плату.

У Нацполіції області кажуть, що родичі пенсіонерки живуть в іншому районі, вона переживала, що вони не встигнуть приїхати, коли їй, наприклад, терміново потрібно буде в лікарню.Тому бабуся розповіла сусіду, що у неї є заощадження «на чорний день», та показала, де вони лежать.

“13 листопада, коли село страшно замело і вимкнули світло, підвечір молодик непомітно проник у будинок своєї сусідки та викрав з шафи 9 тисяч гривень. Коли ж пенсіонерці справді стало погано і її потрібно було везти у лікарню, зловмисника поряд не було. Родичі, які приїхали і почали шукати заощадження, на місці грошей не виявили. Проте неподалік від шафи знайшли сусідову шапку, яку той необачно залишив на місці злочину”, - зазначають правоохоронці.

За фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Слідчі з’ясовують усі обставини події 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую