ye-logo.v1.2

Фігурне падіння: через ожеледицю у Хмельницькому побільшало відвідувачів травмпункту

Суспільство 1632
Лікар радить бути обережними на тротуарах
Лікар радить бути обережними на тротуарах. Фото: автора

Люди ламають ноги, руки і ребра через слизькі тротуари.

 Через негоду у травмпункті Хмельницької міської лікарні побільшало пацієнтів. Хмельничани з вуличними травмами почали звертатися вже на вихідних, коли випала рекордна кількість опадів.

Як розповів завідувач міського травмпункту Руслан Колесников, у неділю і понеділок з переломами прийняли по 15 людей. Більшість з них зламали руки, дехто ноги і ребра.

«Пацієнти звертались за медичною допомогою з типовими «зимовими» травмами – переломами та забоями, - сказав Руслан Колесников. – Найбільше людей потрапило до нас у вівторок – 90. З них з вуличними травмами – 21. Кількох людей госпіталізували».

Зі слів лікаря, до травмпункту цього тижня звернулась також людина, якій на голову впала бурулька. Рану довелося зашивати.

Аби уникнути травматизму, Руслан В'ячеславович радить хмельничанам обирати взуття на низькій підошві, обережно переходити дорогу, триматись за перила, йдучи по сходах, обирати місця на тротуарі, посипані піском, особливо людям літнього віку.

Нагадаємо, цими вихідними у місті випала вже майже двомісячна норма снігу. Хмельничани нарікають на роботу комунальників. Ви також можете оцінити роботу комунальних служб із прибиранням снігу у Хмельницькому, взявши участь в опитуванні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую