ye-logo.v1.2

Волейбол. "Новатор" - "Вінниця": драматичний матч та щаслива розв’язка

Спорт 2592

Хмельницька команда провела другий матч четвертого туру чемпіонату України в Суперлізі

Другий поєдинок проти волейбольного клубу "Вінниця", мабуть, "випив чимало крові" у вболівальників "Новатора". Адже їхня команда була на межі першої домашньої поразки. Та майже дві з половиною години гри завершилися для господарів хеппі-ендом.

Якщо вчора "Новатор" здолав суперника у перших трьох партіях, то сьогодні все пішло за іншим сценарієм. Господарі майданчику, склалося враження, тривалий час не могли знайти своє гри. Помилки, непорозуміння з партнерам... як наслідок, гості цим сповна скористалися. Вже у першому сеті "Вінниця" почала йти у відрив і на другу технічну перерву команди пішли за рахунку 10:16. Наставник "Новатора" Роман Ковальчук намагався змінити хід подій, випускаючи на майданчик різних гравців, але... Вінничани були сильнішими 25:22.

У перших двох партіях "Новатору" не часто вдавалося блокувати удари суперника

Другий матч "Новатора" з "Вінницею" видався доволі напруженим

Волейболісти "Новатора" радилися одиніз одним, яку краще комбінацію розіграти

Друга партія стала схожою на першу. Знову гості почали набирати очки і на першу перерву пішли за рахунку 4:8. Та згодом, здавалося, хмельничани відшукали свою гру і рахунок став 10:10. Та нічия була недовгою. Згодом рахунок вже був 13:16. А потім і 21:25 та друга поспіль виграна партія волейболістами з Вінниці.

Програй третій сет, "Новатор" залишився б сьогодні без очок. Та початок третьої партії був доволі оптимістичним. Шість поспіль виграних розіграшів на подачах Павла Ляшенка і рахунок став 6:0. Можливо, саме цей факт і завадив хмельничан розвинути успіх і згодом на табло вже було 12:13... на користь гостей. Почалися "гойдалки". І завершилися вони звичною для "Новатора" розв’язкою. Наприкінці партії вони дотиснули суперника та виграли 25:22.

Дуже часто гравців обох команд чіпляли сітку

Іноді волейболістам "Новатора" доводилося "вилітати" на трибуни, щоб врятувати розіграш м’яча

Переграти високих блокувальників "Вінниці" вдавалося занадо важко

Партія четверта. Вінничанам вдавалося йти у відрив у два очки. А на другу техперерву перевага гостей складала вже чотири бали - 12:16. Та за шаленою підтримки трибун волейболісти "Новатора" змогли не лише відігратися, а першими заробити 20 очок. Тоді як у гостей було 18. Мінімальну перевагу, віддати належне господарям, вони не втратили. Навіть збільшили. У підсумку четверта партія завершилася 25:22.

Гравці "Новатора" відчайдушно боролися за кожен м’яч

Отож, переможця матчу визначали на тайм-брейці. "Новатор" у цьому сезоні мав за плечима два матчі з п’яти партій. І всі вони були програні. Цього ж разу, як то кажуть, і рідні стіни допомогли. Хмельничани перемогли 15:10 та здобули дуже важку звитягу в матчі з рахунком 3:2.

Перемігши з рахунком 3:2, "Новатор" здобув два очки

Після матчу головний тренер "Новатора" Роман Ковальчук подякував вболівальникам. Та зауважив, що саме вони допомогли команді виграти цей матч. А наставник "Вінниці" Олександр Бондаренко сказав, що його хлопці зарано повірили в перемогу, а тому й поступилися хмельничанам.

Після чотирьох турів хмельничани посідають третє місце, маючи в активі 15 очок. Свої наступні матчі "Новатор" проведе в Чернігові 25-26 листопада проти "Буревісника".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую