ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» зіграло в Запоріжжі та пішло на зимову перерву

Спорт 1782
Андрій Ліповуз хоч і забив у ворота Металурга, але одного голу Поділлю не вистачило, щоб здобути очки на виїзді
Андрій Ліповуз хоч і забив у ворота Металурга, але одного голу Поділлю не вистачило, щоб здобути очки на виїзді. Фото: з архіву

Свій наступний офіційний матч хмельничани проведуть через чотири місяці.

Остання гра цього року для «Поділля» в чемпіонаті України серед команд другої ліги відбулася в Запоріжжі. Хмельничани зіграли з «Металургом», який в першому колі на СК «Поділля» святкував перемогу з рахунком 2:1.

У разі перемоги над «металургами», хмельничани б пішли на зимову перерву на 15 сходинці. Але… Вже на 18 хвилині матчу в ворота «Поділля» був призначений пенальті, який реалізував Денис Бережний. У другому таймі на 69 хвилині «Металург» вдруге вразив ворота Сергія Дворніка. За 5 хвилин до завершення матчу Андрію Ліповузу вдалося відіграти один гол. Але зрівняти рахунок «Поділля» не змогло – 2:1 на користь команди з Запоріжжя. «Грали погано, суперник нас повністю переграв, - заявив після матчу виконуючий обов’язки головного тренера «Поділля» Аркадій Баталов. - Наприкінці матчу хоч і забили гол, але часу відігратися вже не було».

«Поділля» йде на зимову перерву на останній 17 сходинці в турнірній таблиці. Свій наступний матч у другій лізі команда проведе 18 березня наступного року, коли в Хмельницькому прийматиме «Нікополь-НПГУ».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую