ye-logo.v1.2

Хмельницька митниця щодня перераховує до бюджету у середньому майже 10 мільйонів гривень

Економіка 1810
На Хмельницькій митниці ДФС середньоденні розрахунки з бюджетом становлять майже 10 мільйонів гривень
На Хмельницькій митниці ДФС середньоденні розрахунки з бюджетом становлять майже 10 мільйонів гривень. Фото: PMG.ua

У минулому році ця цифра становила 7,5 мільйона гривень.

Із початку 2016 року хмельницька митниця ДФС перерахувала до бюджету 1 мільярд 922 мільйони гривень. У порівнянні з аналогічним періодом  2015 року – це більше на 387 мільйонів гривень.

“У день в середньому нарахування до бюджету за 2016 становлять 9,5 мільйона гривень, у 2015 році ця цифра становила 7,5 мільйона гривень. Найбільшими платниками митних платежів з початку 2016 року є підприємства Хмельницької області. Зокрема, це ДП «НАЕК» Енергоатом» ВП «ХАЕС», ТОВ «Сіріус Екстружен», ТОВ «Інтер карс Україна», ПАТ «Подільський цемент», ПП «Гранд Імпорт». З-поміж підприємств, що здійснювали митне оформлення у  зоні діяльності Хмельницької митниці ДФС, але акредитовані в інших митницях,  найбільшими платниками є ТОВ «ТД АГРОАЛЬЯНС», ТОВ «Клов», ТОВ «КВС – Україна», ТОВ «ТД «Ас-Терра»», ТОВ «Приват Лізинг»”, - зазначають фіскальники області.

Ці підприємства спрямували до бюджету 371,7 мільйона гривень митних платежів. У ДФС області додають, що на Хмельниччину ввозили твели, полімери етилену в первинних формах, машини та механізми для збирання, обмолоту сільськогосподарських культур, трактори та моторні транспортні засоби спеціального призначення.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую