ye-logo.v1.2

Парубок, викравши трактор, врізався на ньому в дерево

Кримінал 1547
Викрадений трактор знайшли на сусідній вулиці
Викрадений трактор знайшли на сусідній вулиці. Фото: hm.npu.gov.ua

Подія сталася в селі Білогородка Ізяславського району.

18-річний юнак прийшов на роботу до свого дядька. Вони, як повідомляють у прес-службі Нацполіції, випили спиртного, після чого дядько пішов спати, а молодик захотів покататися.

Серед усього транспорту, який стояв на території ремонтної майстерні, він відшукав черговий трактор. На випадок якоїсь позаштатної ситуації він стояв відчиненим і з ключами всередині.

Хлопець скористався цим і поїхав кататися селом. Проте вже на сусідній вулиці він не впорався з керуванням, з’їхав з дороги і спочатку зачепив електроопору, а потім врізався в дерево. Він залишив транспортний засіб на місці, а сам пішов додому спати.

Наступного дня впродовж кількох годин працівники Ізяславського відділення поліції встановили особу зловмисника. Наразі визначається сума збитку, яку він наніс підприємству. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке може йому загрожувати, — позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую