ye-logo.v1.2

На спорткомлексі «Поділля» буде автоматична система поливу поля

Спорт 3039
Автоматичний полив поля на центральному стадіоні Хмельницького обійдеться бюджету в понад 760 тисяч гривень
Автоматичний полив поля на центральному стадіоні Хмельницького обійдеться бюджету в понад 760 тисяч гривень. Фото: з архіву

Її до кінця року має зробити фірма, яка реконструює стадіон у Тернополі.

Хмельницька дитячо-юнацька спортивна школа №1 уклала угоду на будівництво автоматичної системи поливу футбольного поля на спорткомплексі «Поділля». Вартість угоди становить 766 876 гривні.

Усі роботи до кінця цього року має виконати приватне підприємство «Спорт-прогрес», яке зареєстровано в Хмельницькому в серпні цього року, а її засновник (згідно Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань) – у селі Онишківці Шепетівського району.

Саме з цією фірмою ДЮСШ №1 уклала угоду на капремонт гандбольного майдачнику на вулиці Спортивній, 17 за 63 772 гривні.

У вересні ж цього року ПП «Спорт-прогрес» отримало замовлення від виконкому Славутської міської ради на будівництво спортивного майданчику зі штучним покриттям на вулиці Сокола за понад 1,4 мільйони гривень. У жовтні цього року комунальне підприємство «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя» уклало угоду хмельницьким приватним підприємством на капітальний ремонт стадіону в парку «Топільче». Вартість угоди також більше 1,4 мільйони гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую