ye-logo.v1.2

На Хмельниччині посадовця управління юстиції затримали на хабарі в 3 тисячі гривень

Кримінал 2006
Посадовця затримали правоохоронці
Посадовця затримали правоохоронці. Фото: khmel.gp.gov.ua

Чиновник узявши гроші, хотів утекти.

 На Хмельниччині на одержанні хабара затримали начальника Ізяславського районного відділу державної виконавчої служби територіального управління юстиції.

Як повідомили в прокуратурі, він вимагав та отримав від одного із керівників підприємств області 3000 гривень за ненакладення арешту на банківські рахунки підприємства.

«Після одержання обумовленої суми хабара, будучи викритим правоохоронцями, він намагався втекти та позбутися отриманих грошей. Проте, посадовця затримано в порядку ст. 208 КПК України», - повідомляє прес-служба прокуратури.

За вказаним фактом Шепетівською місцевою прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Наразі проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів. Також, вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання щодо затриманого запобіжного заходу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую