ye-logo.v1.2

У Кам’янці відкрили насіннєвий завод, у який німці інвестували 20 мільйонів євро

Економіка 4884
Територія комплексу займає 8,5 га
Територія комплексу займає 8,5 га. Фото: kam-pod.gov.ua

На постійній основі тут працюватиме близько двадцяти робітників

 У Кам’янці-Подільському 24 листопада урочисто відкрили насіннєвий завод «KWS-Україна». Про це йдеться на сайті міської ради.

Голова правління KWS Хаген Дуенбостель розповів, що насіннєвий завод у Кам’янці-Подільському займає площу 8,5 га та має потужність 6 тисяч тонн насіння. Поряд з цим тут використовуються надсучасні технології, які відповідають усім стандартам України та ЄС.

Як поінформував генеральний директор ТОВ «КВС-Україна» Олександр Федоров, нові потужності дозволять розширити існуючі можливості та збільшити переваги для наявних та майбутніх партнерів у вирощуванні високоякісного насіння. Компанія інвестувала 20 мільйонів євро у будівництво потужностей виробництва. Тут на постійній основі працюватиме близько двадцяти робітників, а в сезонний період – до п’ятдесяти.

Довідково: KWS – одна з найбільших селекційних компаній в світі, яка належить шостому поколінню трьох німецьких сімей та має представництва в понад 70 країнах. В Україні насінництво, маркетинг та агросервіс здійснює ТОВ “КВС-Україна” – 100% дочірнє підприємство KWS SAAT SE з штаб-квартирою в Німеччині. Основна діяльність направлена на постачання українським товаровиробникам якісного німецького насіння сільськогосподарських культур. Компанія KWS розділена на структурні підрозділи кукурудза, цукрові буряки, зернові, дослідження та інновації.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую