ye-logo.v1.2

Подорожчала електроенергія в Хмельницькому! Порада від vorota24.com.ua - встановити теплі гаражні ворота Alutech, Ryterna, Hormann! На правах реклами

Суспільство 2066

Тепер і в Хмельницькому можна облаштувати гараж з урахуванням усіх сучасних вимог!

Тепер і в Хмельницькому можна облаштувати гараж з урахуванням усіх сучасних вимог! До вашої уваги – автоматичні гаражні ворота! Досить користуватися металевими розпашними воротами – це небезпечно, і до того ж, всередині приміщення буде анітрохи не тепліше, ніж на вулиці. Уявіть, як легко зламати зловмисникам тонкі ворота з металу. Згадайте, як ви, запізнюючись на роботу, довго чекали, коли ж відігріється автомобіль. Але ви можете заощадити паливо й за кілька хвилин завести машину навіть за мінусової температури! Як це можливо? Відповідь проста – вам просто необхідно купити автоматичні гаражні ворота у Хмельницькому. Секційні ворота мають підвищені показники енергоефективності, завдяки чому всередині приміщення буде оптимальна температура. Якщо гараж опалюється, то тепло не зможе вийти через те, що по периметру воріт знаходиться утеплювач!

Оскільки конструкція таких воріт досить складна, то багато компаній пропонують величезні ціни за гаражні ворота. Багато хто, але тільки не компанія ВОРОТА 24! У нас не тільки ціни від 4 900 грн на ролетні ворота. В розділі новин кожен день оновлюються знижки та акції, так що це гарна можливість не тільки купити гаражні ворота в Хмельницькому, але і значно заощадити! 

4 популярні європейські виробники воріт

Якщо ви тільки розпочинаєте знайомитись з виробниками секційних воріт, то ми наголошуємо, що на сучасному ринку лідируючі позиції за якісними показниками посідають чотири виробника секційних воріт. І за нашою допомогою ви можете купити автоматичні ворота в Хмельницькому від Alutech, Doothan, Hormann, Ryterna. Це чотири кити, на яких тримається все європейське виготовлення воріт! Це якість, перевірена часом і вдячність багатьох задоволених користувачів. Так що ж вибрати? Конструкція воріт у кожного з виробників практично ідентична. Полотно складається зі сталевих листів, між якими знаходиться наповнювач з ППУ (який, до речі, не схильний до появи грибка), по оцинкованим напрямним полотно прямує вгору і йде під стелю. Як бачимо, товсті панелі воріт – це запорука збереження тепла, так само, як і ущільнювач по периметру. Підняття полотна вгору забезпечує економію корисного простору, а оцинковані напрямні ніколи не поржавіють, навіть якщо ворота встановити у вологому приміщенні.

Ви можете замовити з безкоштовною доставкою по Україні автоматичні гаражні ворота в Хмельницькому від даних виробників за посиланням http://vorota24.com.ua/products/category/vorota-alutech-ryterna-hormann-doorhan-wisniowski-kiev. Відмінності невеликі між даними виробника. Так, наприклад, товщина панелі секційних воріт Алютех найбільша й становить 45 мм. Панелі інших виробників за шириною трохи менше, але ніяк не поступаються європейським нормам (Дорхан – 40 мм, Рітерна – 40 мм, Хорман – від 20 до 40 мм). Ще одна невелика відмінність – конструкція сендвіч панелі. Автоматичні гаражні ворота Рітерна, Алютех і Херман виготовлені за однаковою технологією. Панелі у цих воротах мають суцільний контур. А ось панель воріт Дорхан мають прокладку з энергофлекса всередині панелі.

Взимку особливо зручно відкривати ворота, перебуваючи в автомобілі. Навіщо обтяжувати себе й постійно виходити з машини тільки для того, щоб відкрити й закрити полотно? Саме тому автоматичні гаражні ворота в Хмельницькому купують відразу з приводами. На нашому сайті можна за низькою ціною купити автоматику для воріт секційних в компанії «ВОРОТА 24» УВАГА, АКЦІЯ! Знижка 15% на автоматику для гаражних воріт з 24.11.16 по 24.12.16!
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую