ye-logo.v1.2

Про Кличка, безвізовий режим і декларації: у фінал Подільської ліги КВН з вибуховими жартами прорвалися дві команди

Суспільство 2524
Фінал вже у грудні
Фінал вже у грудні. Фото: автора

Глядачів веселили історіями про метро в Хмельницькому, свиней і політику.

 Хмельницька філармонія вчора, 25 листопада, зібрала у своєму залі веселу компанію жартівників і любителів посміятися. П’ять команд з різних міст боролися за місця у фіналі 8-го сезону Ліги КВН «Поділля». Однак довести глядачів до гучного реготу, а журі – до високих оцінок змогли лише двоє переможців.

У другому півфіналі зійшлися команди «Тільки так» (Львів), «Погранці» (Хмельницький) та аж три з Кам’янця-Подільського: «Блюз», «Аграрвард», «Наш Формат». Усім вдалося неабияк розвеселити і розігріти публіку вже на перших хвилинах змагання.

Перший конкурс «Розминка з залом» не оцінювався, хоч і був доволі веселим. Глядачам вдалося задати командам запитання і почути дотепні відповіді. Дівчину, яка придумала найоригінальніше запитання, посадили в журі. Хтось із КВНщиків порадив би Кличку такий словниковий запас як у неї.

Команди відповідали на запитання з залу

Про безвізовий режим, українське весілля і стриптиз жартували львів’яни у конкурсі «Візитка». Трьом хлопцям було найважче: вони відкривали вечір КВН. Та із завданням юнаки впоралися блискуче, здобувши прихильність журі та прорвавшись до фіналу Подільської ліги КВН.

Хлопці зі Львова розпочали гумористичний вечір

Прикордонники розпочали виступ запальним танцем. Вони вийшли на сцену у новому складі, і як сказали самі, у новій формі. Звісно, не обійшлось без жартів про кордон і роботу охоронців рубежів та їхніх помічників – службових собак. Динамічно і жваво хлопці з єдиною дівчиною у складі зірвали бурю оплесків. Не оминули увагою і ведучого Дениса Піменова, якого трішки роздягли, бо він начебто вкрав у прикордонника камуфляжну футболку. Чи не найбільше розсмішили «Погранці» публіку сценкою про метро в Хмельницькому.

Ведучий, як виявилося, "вкрав" футболку в прикордонників

Кам’янецька команда «Блюз» намагалася взяти журі «харизмою», однак увійти в фінал не змогла. Хлопці довго знайомилися із залом, розповіли, що підібрали маленького члена команди Ромчика. Багато жартували про садочок і дітей.

Це сцена з кінотеатру в Кам'янці від команди "Блюз"

Вдруге виступала у Хмельницькому команда «Аграрвард», у складі якої було найбільше дівчат і Бодя, більше схожий на першокласника, а не студента. Пікантності команді додавала типова «блондинка». Були навіть жарти про бібліотекарів, сповідь і селфі з ведучим. «Аграрварду» теж не вдалося пройти до фіналу.

"Аграрвард" вдруге виступає на цій сцені

Команда «Наш формат» з Кам’янця вже традиційно смішила публіку добрими жартами. Про дідуся-хулігана, хлопця, який не вміє хвалитися, і дівчину, яка хотіла Айфон та не тільки. Як відзначила одна із членів журі Тетяна Костоправ, для неї це найкраща команда, яка не може йти назад лише вперед.

"Наш формат" знову з добрими жартами

Отож, за рішенням журі, вже наприкінці грудня у фіналі Ліги КВН "Поділля" змагатимуться за звання кращих команди "Тільки так" і "Наш формат". Очікуємо нових жартів і нової дози гумору на сцені філармонії. 

Оригінальним виступом відзначилися хлопці

Зіграли сценку з обрядом з весілля

Не обійшлося і без перевтілень

Це не собака, а "строковик" - сказали прикордонники

Випадок, коли на кордоні бояться і офіцери

Кам'янчани спочатку познайомили всіх з новим складом

Так лякали головного в команді

Були і перуки 

Пікантності команді додала "блондинка"

Найвищий і найнижчий члени команди

З ведучим дівчина робила не тільки селфі

Вову з команди "Наш Формат" змусили плакати

Історія про діда-хулігана

Найвищі оцінки отримали дві команди

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую