ye-logo.v1.2

Другий енергоблок Хмельницької АЕС підключили до енергосистеми після тривалого ремонту

Офіціоз 1673
Енергоблок поремонтували
Енергоблок поремонтували. Фото: xaec.org.ua

Радіаційний стан на промисловому майданчику та у прилеглих регіонах не зазнавав змін.

 Після завершення планово-попереджувального ремонту другий енергоблок Хмельницької АЕС підключили до енергосистеми 28 листопада 2016 року.

Як повідомили у прес-центрі електростанції, під час ремонтної кампанії зробили капітальний ремонт першого парогенератора та головного циркуляційного насоса, гідроємності системи аварійного охолодження активної зони (САОЗ-1), другого циліндра низького тиску, циркуляційного насоса.

Крім того, на 2-му енергоблоці Хмельницької АЕС здійснили середній ремонт реакторної установки; каналів систем безпеки; тепломеханічного та електротехнічного обладнання; засобів теплової автоматики і вимірювань; контрольно-профілактичні роботи на системі попереднього напруження захисної оболонки.

Нагадаємо, що з 9 жовтня 2016 року енергоблок №2 Хмельницької АЕС відключили від енергомережі для проведення ремонтних робіт. Станом на 28 листопада 2016 року енергоблок №1 Хмельницької АЕС працює на потужності 1009 МВт. За минулу добу енергоблоком вироблено 24,23 млн. кВт*год електроенергії, а з початку місяця 655,18 млн. кВт*год електроенергії.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую