ye-logo.v1.2

Посадовця Держпраці області за хабар засудили до 5 років позбавлення волі

Суспільство 1447
Екс-посадовця засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади строком на 2 роки
Екс-посадовця засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади строком на 2 роки. Фото: Zmi.ck.ua

Посадовець одержав від директора одного з приватних підприємств неправомірну вигоду в сумі 10 тисяч гривень.

Прокуратура області довела у суді вину колишнього заступника начальника Управління Держпраці в області у вчиненні корупційного кримінального правопорушення. Посадовець одержав від підприємця 10 тисяч гривень неправомірної вигоди.

“Гроші він отримав за складання позитивного акту перевірки та реєстрацію ліфтів, які монтувались підприємством в приміщенні одного з торгівельних центрів Хмельницького. При одержанні зазначеної суми його було затримано правоохоронцями, а предмет хабара виявлено та вилучено.  Вироком суду посадовця, якого під час слідства звільнено з роботи, визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище)”, - зазначають у покуратурі області.

Екс-посадовця засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади строком на 2 роки та з конфіскацією майна. Окрім цього, його позбавлено рангу державного службовця.
 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую