ye-logo.v1.2

Майже 8 мільйонів гривень акцизного податку сплати підприємства області

Суспільство 1437
На Хмельниччині акцизні платежі до державного бюджету з виробленої продукції склали майже 8 мільйонів гривень
На Хмельниччині акцизні платежі до державного бюджету з виробленої продукції склали майже 8 мільйонів гривень. Фото: kolomyya.org/

Кошти надійшли до державного бюджету.

До державного бюджету з вироблених у Хмельницькій області товарів забезпечено сплату акцизного податку у сумі 7,6 мільйона гривень. У фіскальній службі зазначають, що у порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшились на 3,5 мільйона гривень.

“Питома вага окремих видів підакцизної продукції у структурі надходжень акцизного податку області розподілилась наступним чином: пиво – 92,2%, електроенергія – 4,3%, інші види – 3,5%. Зокрема, від виробника пива ПрАТ «Славутський пивоварний завод» забезпечено надходження акцизного податку в сумі 6,9 мільйона гривень. До фактичних надходжень відповідного періоду 2015 року додаткового отримано 3,6 мільйона гривень”, - зазначають у ДФС.

Від оптових постачальників електроенергії надходження акцизного податку до державного бюджету забезпечено в сумі 331 тисячу гривень. Крім того, надійшло 179 тисяч гривень за реалізацію пального понад обсяги придбання. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую