ye-logo.v1.2

Хмельницькі богданівці вирушили у 80-ту ротацію в зону АТО

Суспільство 2099
З початку російської агресії на сході України, це вже 80-та ротація для правоохоронців
З початку російської агресії на сході України, це вже 80-та ротація для правоохоронців. Фото: автора

На схід вирушило 25 поліцейських.

Сьогодні, 29 листопада, 25 працівників поліції вирушили у зону АТО. Цього разу, серед них лише чоловіки. Упродовж двох місяців вони охоронятимуть спокій на сході країни. Для багатьох із них це вже не перше відрядження, але хвилювання рідних не приховати. Проводжати богданівців прийшли батьки, дружини, діти, друзі. Загалом, з початку російської агресії на сході України, це вже 80-та ротація для правоохоронців.

“Я прийшла проводжати свого сина. Після закінчення навчального закладу, він відразу пішов служити. Завтра йому уже 40. Це 9 чи 10 його поїздка. Він постійно їздить, 2 місяці там, місяць вдома”, - розповідає Віра Рибачок.

Додає, що дуже хвилюється за сина, але він в такому віці, що вже батьків не дуже слухають, каже, що то його така робота.

“Сьогодні ми здійснюємо 80 ротацію. Наші працівники, які вирушають в АТО, забезпечені на 100% і озброєнням, і боєприпасами, майном, засобами особистої гігієни, продуктами, паливно-мастильними матеріалами. З гордістю виконуйте свої обов'язки і у повному складі повертайтесь на наші рідну Хмельниччину”, - зазначив тимчасово виконуючий обов'язки заступника начальника ГУНП області підполковник поліції Руслан Герасимчук.

Богданівці будуть на сході упродовж двох місяців

Вихованці хмельницької дитячої школи мистецтв підготували для захисників обереги. Над ними дітвора працювали близько двох тижнів.

ґ

Хлопців прийшли проводжати рідні

“Діти в цей неспокійний для нас час також хочуть підтримати воїнів. Вони власноруч вишили поліцейським обереги. Оберіг — це традиційні символи, який, в українській культурі, захищає від всяких бід. Бажаємо вам повернутися до нас цілими і неушкодженими”,- каже завідувач образотворчого відділення хмельницької дитячої школи мистецтв Світлана Поворознюк.

Для багатьох це вже не перша ротація

Поліцейським побажали вертатись живими і неушкодженними

Вихованці дитячої школи мистецтв виготовили для хлопців обереги

Богданвці візьмуть обереги з собою у дорогу


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую