ye-logo.v1.2

Народний депутат Сергій Лабазюк передав сучасне медичне обладнання для Хмельницького перинатального центру На правах реклами

Суспільство 1737
Фото: прес-служби народного депутата

Для безпеки майбутніх матерів та здоров’я новонароджених малят. Благодійний фонд народного депутата Сергія Лабазюка «Ми поруч» продовжує підтримувати медичні установи.

Цього разу допомогу надали для Хмельницького міського перинатального центру.

Два надсучасні Фітальні монітори відтепер працюватимуть у двох відділеннях – жіночої консультації №1 та відділення патології вагітних перинатального центру.

Лікарі зазначають, це покращить кваліфікований догляд за породіллею.

«Ми дійсно потребували такого обладнання, адже воно дає змогу слідкувати за внутрішньоутробними та кардіо процесами як у матері, так і в немовляти», - зазначила старший акушер жіночої консультації № 1 Хмельницького міського перинатального центру Ярослава Тарасюк.

Аби закупити Фітальні монітори, у благодійному фонді Сергія Лабазюка виділили 200 тис. грн. Що, як переконує головний лікар центру, і дало змогу придбати апарати для медичних маніпуляцій.

«Ми вдячні благодійному фонду народного депутата Сергія Лабазюка «Ми поруч» за таке необхідне нам обладнання.

Це дасть нам можливість краще надавати медичну допомогу породіллям та контролювати усі процеси при пологах», - зазначив під час інтерв’ю головний лікар перинатального центру Андрій Ропатан.

«Коли заходиш сюди то розумієш, що саме звідси розпочинається життя та здоров’я нації, а тому ми не могли не відреагувати на звернення та надали допомогу пренатальному центру», - зазначив Сергій Ковальчук, помічник народного депутата Сергія Лабазюка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую