ye-logo.v1.2

У Кам’янці нарахували понад 16 тисяч пільговиків

Суспільство 1479
27 тисяч пенсіонерів, які не знаходяться на обліку в департаменті соціального захисту населення, але можуть їздити безкоштовно
27 тисяч пенсіонерів, які не знаходяться на обліку в департаменті соціального захисту населення, але можуть їздити безкоштовно. Фото: з архіву

Крім того, право на пільговий проїзд мають 27 тисяч пенсіонерів.

На обліку Єдиного державного автоматизованого реєстру перебуває 16370 кам’янчан, які мають право на пільги. Про це повідомили в прес-службі міської ради.

«Ці громадяни мають право на пільги з оплати за житлово-комунальні послуги, послуги зв’язку, тверде паливо. У зв’язку із внесенням змін до законодавчих актів України в частині надання пільг, для окремих категорій громадян було знято норму пільгового проїзду. Проте діючою залишалась Постанова КМУ, яка залишила право пільгового проїзду міським та приміським транспортом для пенсіонерів за віком», - йдеться в повідомленні.

Як додали в міськраді, у Кам’янці-Подільському проживає майже 27 тисяч пенсіонерів, які не знаходяться на обліку в департаменті соціального захисту населення, проте мають право скористатися пільговим проїздом в міських маршрутах.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую